Lenovo Pro Show

Kom, og bliv opgraderet til 2021 på 1,5 time

Lenovo og COMM2IG inviterer dig til en virtuel opdatering på alt, hvad 2021 bringer af produkter og forbedringer fra Lenovo’s nye ThinkPad serie. Samt indblik i og inspiration til anvendelsen af dem.

Du kan glæde dig til at høre Lenovos danske produktchef Flemming Märtens give dig et komplet overblik over alle de nye Intel og AMD ThinkPads. Oplev den letteste og den slankeste ThinkPad nogenside – og en helt ny redesignet ThinkPad X1.

 

Lenovo præsenterer desuden nye modeller med 16:10 skærmformat og en række andre nyheder og forbedringer, der løfter produktiviteten i din virksomhed.

Vi giver dig også en kort introduktion til PC As-a-Service hos COMM2IG, som giver din virksomhed mulighed for dag-til-dag levering af PC’er og tilbehør til en transparent og forudsigelig pris pr. enhed.

Vi glæder os til at se dig online!

TID OG STED

Tirsdag den 9. marts
kl. 10:30 – 12:00

På Teams. Du får tilsendt et link inden webinaret.

TALERNE

Flemming Märtens
Senior Product Manager, Lenovo

Morten Lie Geertsen
Solution Advisor, COMM2IG

Tilmeld dig webinaret her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.