Udbudsassistent i Kokkedal

Udbudsassistent til it-forhandler i vækst

COMM2IG er blandt landets største leverandører af it-infrastruktur med et komplet udvalg af it-løsninger. Vores organisation tæller 105 ansatte, fordelt på moderne kontorer i Kokkedal samt Aarhus og Aalborg. Hos COMM2IG tilstræber vi at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for vores mange erhvervskunder, og vi sætter en ære i at være fagligt kompetente og professionelle.

Da vi fortsat vækster og har travlt, søger vi en assistent til vores udbudsteam med base på hovedkontoret i Kokkedal.


Jobprofil

Som vores nye kollega, deltager du i et mindre team på tre mand, der arbejder tæt sammen. Rammeaftaler med vores kunder er særlig vigtige for COMM2IG, og derfor er funktionerne som teamet varetager strategisk højt prioriteret. Den primære arbejdsopgave er administration af vores eksisterende rammeaftaler, hvor nye priser og varer skal opdateres med jævne mellemrum. Du vil også skulle deltage ved udvalgte kundemøder, varetage dialog med vores leverandører og indgå i projekter, hvor vi udarbejder tilbud.

Dine opgaver udføres i nært samarbejde med dine kollegaer og du vil få en grundig introduktion og oplæring.


Hvem er du

Som menneske er du positiv, ansvarsbevidst, du arbejder selvstændigt og er samtidig en god team player. Du mestrer flere bolde i luften på en gang uden at tabe øje for kvaliteten. Du har gode kommercielle evner, og det falder dig naturligt at arbejde struktureret med en god datadisciplin. Vi forventer også, du bidrager aktivt til vores fællesskab og gode humør, og at du finder it-produkter interessante, da det er hvad vi sælger.

Som udbudsassistent kommer du til at arbejde i Excel og Navision, samtidig forventes det, at du har en systematisk tilgang til udførelsen af opgaverne. Har du erfaring fra lignende stilling vil det være en stor fordel.


Om os

Hos COMM2IG lægger vi vægt på et højt engagement og en stærk motivation hos den enkelte medarbejder. Derfor videreudvikler vi hele tiden vores arbejdsmiljø, så det forbliver en moderne, fleksibel og tryg arbejdsplads. Det betyder bl.a. at vi bor i dejlige lokaler i Kokkedal med egen kantine og badefaciliteter. Vi styrker vores sammenhold gennem fælles træningshold med tilknyttet coach, personaleforening, massage- og frugtordning m.v.


Praktiske informationer

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse snarest muligt, så hvis ovenstående lyder interessant, så send din ansøgning, hvor du fortæller os hvem du er, hvorfor du søger, hvorfor vi skal vælge netop dig og vedhæft dit CV. Ansøgning bedes sendes til job@comm2ig.dk mærket “Udbudsassistent”.

Da vi løbende vurderer ansøgningerne, ser vi frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen?

Kontakt Business Manager for kontrakt og udbud, Martin Frei på +45 53 39 40 99. Ansøgning og CV sendes til

job@comm2ig.dk