Salgsspecialist i 'Choose Your Own Device'-løsninger søges til vores kontor i Kokkedal

Hvem er vi?

COMM2IG er blandt landets største totalleverandører af IT-løsninger til erhvervslivet i Danmark. Vi leverer bl.a. cloudinfrastruktur, hardware, AV-løsninger og konsulentbistand. Vi er 150 ansatte med base i moderne kontorer i Kokkedal, Allerød, Aarhus og Aalborg.

Jobprofil

Som vores nye salgsspecialist i Choose Your Own Device indgår du i et mindre team med kompetente kolleger. Dine arbejdsopgaver vil primært være opsøgende dialog med COMM2IGs eksisterende og potentielle kunder ift. vores CYOD-løsninger: Drift af Smartphones, Computer- og Bruttolønsordninger.

Som salgsspecialist vil du også være ansvarlig for at drive salgs- og implementeringsfasen for de pågældende sjællandske kunder sammen med Account Managers og dit team.

På baggrund af feedback fra markedet skal du sammen med dit team og marketingafdelingen løbende innovere og forbedre CYOD-løsningerne, så COMM2IG kan tilbyde erhvervslivet differentierede og eftertragtede CYOD-løsninger.

Din profil

Vi forestiller os, at du som person er udadvendt og trives ved at opsøge og skabe relationer med kunder og kundeemner. For at få succes i rollen som salgsspecialist, kræver det at du som person er en struktureret holdspiller, trives i et innovativt miljø og har et stærkt selvstændigt drive.

Kan du se dig selv i følgende beskrivelse, så er vi meget interesseret i at høre fra dig!

  • Kendskab til brutto- og nettolønsordninger vil være en stor fordel
  • Tidligere erfaring indenfor salg, som involverer flere beslutningstagere
  • Bred forretningsforståelse med indgående kendskab til problemstillingerne i forskellige afdelinger
  • Struktureret mindset
  • Stort relationsskabende gå-på mod

COMM2IG tilbyder

En spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling. Vores virksomhed er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i et team af engagerede og kompetente kollegaer med reference til vores forretningsansvarlige for CYOD, Bodil Osberg.

  • Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • En uformel arbejdsplads i moderne kontorbygninger
  • Smilende og kompetente kollegaer
  • Fleksible rammer for arbejdstider og hjemmearbejde

Sundhedsordning, personaleforening, sportslige aktiviteter, personalegoder m.v.

Praktiske informationer

Hvis stillingen lyder interessant, så tøv ikke! Vi vurderer ansøgningerne løbende. Upload din ansøgning og CV via formularen nedenfor. Vi ser frem til at læse hvem du er, hvorfor du søger og hvorfor vi skal vælge lige netop dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.

Har du spørgsmål til stillingen?

COMM2IG employee portrait


Bodil Osberg
Forretningsansvarlig for CYOD


+45 60 43 39 58
bos@comm2ig.dk