Comm og bliv en del af holdet

Salgskoordinator til COMM2IG i Kokkedal

COMM2IG er blandt landets største leverandører af IT-infrastruktur. Vi har vundet store udbud og rammeaftaler med Statens og Kommunernes Indkøbsservice, så vi har hårdt brug for flere energiske salgskoordinatorer.

Vi er godt 110 medarbejdere i Aarhus, Aalborg og Kokkedal, som omsætter for 1 milliard kroner om året. COMM2IG er en uformel organisation med et skarpt kundefokus, så du kommer til at spille en vigtig rolle.

jobbet

Som salgskoordinator kommer du til at arbejde nært sammen med udvalgt Key Account Manager i et team, hvor du kommer helt tæt på kunder og aftaler. Du skal både modtage ordrer, følge dem til dørs, rådgive og besvare kundernes spørgsmål. Arbejdsstedet er i Kokkedal nord for København og vi har gode muligheder for at arbejde hjemmefra.

er det dig?

Som person er du positiv, selvstændig og ansvarsbevidst, og kundeservice af høj kvalitet er lige så vigtig for dig som for os. Du sætter pris på tæt samarbejde med kollegerne og daglig kontakt med kunder og leverandører. Du er velformuleret i skrift og tale og du interesserer dig for IT. Samtidig har du flere års erfaring fra branchen med et særlig godt kendskab til Navision og Microsoft Office.

Vi tilbyder
  • en spændende og selvstændig fuldtidsstilling i en dynamisk virksomhed
  • gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • en arbejdsplads med plads til den enkelte
  • nærværende og kompetente kolleger
  • en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer
  • personaleforening, løbeklub, frokostordning og andre tilbud, der er med til at skabe et godt og uformelt arbejdsmiljø.

ansøgning

Vi har brug for dig nu, så upload din ansøgning og dit cv senest den 5. juni. Tiltrædelse er snarest muligt.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør, Jimmy Amden Hansen eller administrationschef, Henrik Hjorth.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgninger her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Behandling af personoplysninger:
COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykker, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.


Har du spørgsmål?


Jimmy Amden Hansen
Administrerende direktør


jh@comm2ig.dk
+45 45 17 95 80


Har du spørgsmål?


Henrik Hjorth
Administrationschef


hh@comm2ig.dk
+45 25 21 91 19