Salgskoordinator - Kokkedal

Har du kendskab til it-branchen, er du serviceminded og har du ambitioner om at lykkes med det hele, så er COMM2IG lige noget for dig!

Til vores kontor i Kokkedal mangler vi endnu en salgskoordinator. Hos COMM2IG har vi et uformelt arbejdsmiljø og der er sjældent langt fra idé til handling. Du vil indgå i et mindre team og få ansvaret for udvalgte kunder og aftaler. Dine primære opgaver bliver at modtage ordrer og følge disse til dørs, besvare spørgsmål fra kunderne samt rådgive kunderne hvor dette er relevant.


Hvem er du

Som menneske er du positiv og ansvarsbevidst – du arbejder fint selvstændigt og du sætter en ære i at yde god kundeservice, ligesom du samtidig er en god team-player. Du mestrer mange bolde i luften på en gang uden at tabe øje for kvaliteten. Vi forventer også, du bidrager aktivt til vores fællesskab og gode humør. Og så finder du IT interessant – gerne både hardware og software, da det er, hvad vi sælger.

Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra branchen med i bagagen.

I hverdagen vil du få daglig kontakt med både kunder og leverandører. Hos COMM2IG er livsnerven vores bogholderi- og ordrebehandlingssystem, Navision, og det er naturligvis en stor fordel hvis du har kendskab til netop Navision. Herudover er du vant bruger af MS Office-pakken og du er velformuleret i både skrift og tale.


Om os

Vi er blandt Danmarks største leverandører af it-udstyr til både det offentlige- og det private erhvervsliv. Vi sætter en ære i at give vores kunder kompetent rådgivning samt hurtig og præcis service, da det er vores mål at være den mest seriøse og reelle samarbejdspartner inden for it-infrastruktur.

Hos COMM2IG lægger vi vægt på et højt engagement og en stærk motivation hos den enkelte medarbejder. Derfor videreudvikler vi hele tiden vores arbejdsmiljø, så det forbliver en moderne, fleksibel og tryg arbejdsplads. Det betyder bl.a. at vi bor i dejlige lokaler i Aalborg, Aarhus V – øst for Tilst samt i Kokkedal 25 min. nord for Rådhuspladsen. Vi har god frokostordning, moderne arbejdsredskaber og vi styrker vores sammenhold gennem fælles aktiviteter, kurser, seminarer, personaleforening, massage- og frugtordning m.v.


Praktiske informationer

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse snarest muligt. COMM2IG tilbyder en attraktiv lønpakke efter dine kvalifikationer. Hvis ovenstående lyder interessant, så send dit cv og en ansøgning, hvor du fortæller os hvem du er, hvorfor du søger, og hvorfor vi skal vælge lige netop dig. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte adm. direktør Jimmy Hansen på 21 62 36 75 eller administrationschef Henrik Hjorth på 8841 8795.

Din ansøgning bedes du sende snarest til: job@comm2ig.dk, mærket “Salgskoordinator Kokkedal”.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan få yderligere information om stillingen ved at kontakte Jimmy Hansen på 21 62 36 75. Ansøgning og CV sendes til

JOB@COMM2IG.DK