Comm og få plads til at vise dit fulde potentiale

Vi leder efter regnskabsassistenter til vores bogholderi i Kokkedal, som skal hjælpe med at understøtte COMM2IGs hastigt voksende forretning

Har du tidligere beskæftiget dig med debitor- og/eller kreditorbogholderi? Ønsker du at indgå i en moderne organisation med plads til den enkelte? Så er COMM2IG en oplagt mulighed for dig.

COMM2IG er en af landets største leverandører af IT-infrastruktur, og vores kunder tæller nogle af landets største private og offentlige virksomheder. På landsplan er vi 145 medarbejdere i Aarhus, Aalborg, Allerød og Kokkedal.

 

Vi er en uformel organisation med plads til den enkelte. Vi tror på frihed under ansvar, men forlanger til gengæld, at du hver dag vil gøre dig umage for at leve op til COMM2IGs løfte om at få kundernes hverdag til at fungere.

Som medarbejder hos COMM2IG vil du opleve en dynamisk arbejdsplads i flotte rammer, hvor det er rart at være. Vi giver dig mulighed for at udvikle dig inden for organisationen, og vi støtter op om videreuddannelse.

jobprofil

Som vores nye kollega, bliver du en del af vores regnskabsteam bestående af 6 dygtige og dedikerede kollegaer. Du vil i det daglige bistå med bogføring, debitor- eller kreditorstyring samt ajourføring af ordrer i Microsoft Dynamics NAV/BC mm.

Jobbet er både spændende og selvstændigt med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Du vil opleve en uformel og moderne arbejdsplads med en familiær kultur, hvor dine kolleger er smilende, nærværende og kompetente.

Hvem er du?

Vi forventer at du enten har erfaring fra tidligere stillinger eller en relevant økonomisk uddannelse. Samtidig forventer vi at du har et solidt kendskab til Microsoft Dynamics NAV, BC eller lign. økonomistyringssystem.

Som menneske er du positiv og ansvarsbevidst – du arbejder selvstændigt og samtidig er du en god teamplayer. Du mestrer at holde flere bolde i luften på en gang uden at tabe øje for kvaliteten.

Om os

Hos COMM2IG lægger vi vægt på et højt engagement og en stærk motivation hos den enkelte medarbejder. Derfor videreudvikler vi hele tiden vores arbejdsmiljø, så det forbliver en moderne, fleksibel og tryg arbejdsplads. Vi bor i dejlige lokaler i Kokkedal med egen kantine og badefaciliteter. Vi styrker vores sammenhold gennem fælles aktiviteter; fx har vi træningshold, personaleforening, sundheds-, massage- og frugtordning m.v.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte regnskabschef, Birgit Knudsen på +45 45 17 95 85. Du uploader din ansøgning via formularen nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt.

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.


Har du spørgsmål til stillingen?


Birgit Knudsen


Regnskabschef
+45 45 17 95 85

send e-mail