Ordrebehandler til COMM2IG i Kokkedal

COMM2IG oplever stor vækst og øget efterspørgsel efter vores varer og ydelser. Derfor har vi rygende travlt og skal bruge flere hænder. Hos COMM2IG har vi et uformelt arbejdsmiljø og der er sjældent langt fra idé til handling.

Som ordrebehandler vil du indgå i et mindre team, hvor dine primære opgaver er modtagelse af ordrer og behandling af disse via vores økonomisystem, Navision.

HVEM ER DU?

Som menneske er du positiv og ansvarsbevidst – du arbejder fint selvstændigt og du sætter en ære i at yde god kundeservice, ligesom du er en god team-player. Du mestrer at styre flere bolde i luften på en gang uden at tabe øje for kvaliteten. Vi forventer også, du bidrager aktivt til vores fællesskab med et godt humør.

Du behøver ikke at have kendskab til it-branchen – det vigtigste er at du arbejder struktureret og finder glæde ved en del rutinearbejde. Du er vant bruger af MS Office-pakken og du er velformuleret i både skrift og tale. Kendskab til Navision er en fordel, men ikke et krav, da du vil modtage få en grundig oplæring.

Vi forestiller os, at du er i starten af din karriere. Måske er du nyuddannet med ønske om opgaver i et job, hvor der åbner sig mange muligheder på sigt.

OM OS

COMM2IG er blandt Danmarks største leverandører af it-udstyr til både det offentlige- og det private erhvervsliv. Vi sætter en ære i at give vores kunder kompetent rådgivning samt hurtig og præcis service, da det er vores mål at være den mest seriøse og reelle samarbejdspartner inden for it-infrastruktur.

Hos COMM2IG lægger vi vægt på et højt engagement og en stærk motivation hos den enkelte medarbejder. Derfor videreudvikler vi hele tiden vores arbejdsmiljø, så det forbliver en moderne, fleksibel og tryg arbejdsplads. Vi bor i Kokkedal 25 min. nord for København. Vi har god frokostordning, moderne arbejdsredskaber og vi styrker vores sammenhold gennem fælles aktiviteter, kurser, seminarer, personaleforening, massage- og frugtordning m.v.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse snarest muligt. Hvis ovenstående lyder interessant, så send dit cv og en ansøgning, hvor du fortæller os hvem du er, hvorfor du søger, og hvorfor vi skal vælge lige netop dig. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Salgschef, Rasmus Raahauge på 26324010 eller rara@comm2ig.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt


Har du spørgsmål?


Rasmus Raahauge
Salgschef, Private Øst


+45 26 32 40 10
rara@comm2ig.dk

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER: COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold. Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykker, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.