Microsoft Education Specialist til vores Microsoft Teams

Hvem er vi?

COMM2IG er blandt landets største totalleverandører af IT-løsninger til offentlige og private virksomheder. Vi leverer bl.a. cloudinfrastruktur, hardware, AV-løsninger og konsulentbistand. For nylig vandt vi udbuddet af den offentlige SKI-aftale 50.40 Computere og it-tilbehør, hvilket gør os til den absolut største leverandør af Windows-computere til uddannelsessektoren. Vi er i alt 150 medarbejdere med base i moderne kontorer i Kokkedal, Allerød, Aarhus og Aalborg.

I den nyoprettede stilling som teknisk specialist for Microsoft Education får du en unik chance for at være med til at udbrede og fastholde markedsandele for Microsofts Education-løsninger i uddannelsessektoren. COMM2IG er en førende Microsoft-partner med stærke kompetencer inden for Microsoft platformen, og vi har et stort fokus på at bringe fordelene ved Microsoft løsningerne ud til den danske uddannelsessektor.

Om jobbet

Det bliver din opgave at understøtte vores uddannelseskunder i samarbejde med vores Key Account Managers. Du vil agere teknisk ressource på implementering af de forskellige driftsløsninger, herunder Microsoft-infrastruktur, Microsoft 365-platformen og især MDM-løsninger (Intune), som vi tilbyder vores uddannelseskunder. For at få succes i rollen, skal du være selvstændig, proaktiv og serviceminded. Du arbejder systematisk og struktureret med et godt overblik, og du trives i en afvekslende hverdag med mange bolde i luften, en bred kontaktflade, samt til tider korte deadlines. Vi opfatter vores virksomhed som et servicecenter, og derfor er det vigtigt, at du arbejder løsnings- og samarbejdsorienteret med en høj grad af fleksibilitet og omstillingsparathed, som bidrager til vores kunders driftssikkerhed.

Din profil

Du brænder for at levere en sublim kundeoplevelse hver eneste gang, uanset om det er en simpel fejlsøgning eller implementering af komplette løsninger. Du brænder for IT og de mange muligheder det skaber, du synes det er sjovt at lære nye ting og læser løbende op på de mange nye teknologier og muligheder der konstant opstår i branchen. Hos os er det vigtigste at man har det rigtige mindset.

Du har gerne et par års erfaring, enten som konsulent eller internt fra en IT-afdeling. Under alle omstændigheder, skal du være klar til at gøre en indsats med drift, implementering og support indenfor et eller flere af følgende områder:

 • Microsoft infrastruktur herunder Windows Server
 • Netværksinfrastruktur herunder Firewalls, Switches, VLAN, VPN og Wi-Fi
 • Microsoft 365 platformen herunder Exchange Online, SharePoint, OneDrive og Teams
 • Administration af end-points via Defender, Intune og Autopilot (MDM)

Dine kompetencer:

 • Du er certificeret inden for en eller flere af ovenstående teknologier, eller alternativt ønsker du at blive det
 • Du har en faglig baggrund inden for IT – det kan være en uddannelse som tekniker, datamatiker eller lign.
 • Du går positivt til værks og er indstillet på at samarbejde på tværs af organisationen og vores kunder
 • Du formår at sætte kunden og dennes behov i centrum
 • Du arbejder selvstændigt, nysgerrigt og opsøgende i forhold til opgaver
 • Du kan planlægge og tænker to skridt forud

Du har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner og behersker dansk i skrift og tale

COMM2IG tilbyder

En spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling. Vores virksomhed er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i et team af engagerede og kompetente kollegaer med reference til vores forretningsansvarlige for Microsoft, Morten Dalsgaard.

 • Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed
 • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • En uformel arbejdsplads i moderne kontorbygninger
 • Smilende og kompetente kollegaer
 • Fleksible rammer for arbejdstider og hjemmearbejde. Du har mulighed for at vælge base i én af vores tre salgskontorer i Danmark afhængig af din geografi

Sundhedsordning, personaleforening, sportslige aktiviteter, personalegoder m.v.

Praktiske informationer

Forventet opstart er mandag den 2. januar. Vi vurderer ansøgningerne løbende. Upload din ansøgning og CV via formularen nedenfor. Vi ser frem til at læse hvem du er, hvorfor du søger og hvorfor vi skal vælge lige netop dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål til stillingen?


Morten Dalsgaard
Business Manager, Microsoft Cloud


+45 88 41 87 78
Send e-mail