Løsningsorienteret Microsoft Education Evangelist til vores Microsoft team

Hvem er vi?

COMM2IG er blandt landets største totalleverandører af IT-løsninger til offentlige og private virksomheder. Vi leverer bl.a. cloudinfrastruktur, hardware, AV-løsninger og konsulentbistand. For nylig vandt vi udbuddet af den offentlige SKI-aftale 50.40 Computere og it-tilbehør, hvilket gør os til den absolut største leverandør af Windows-computere til uddannelsessektoren. Vi er i alt 150 medarbejdere med base i moderne kontorer i Kokkedal, Allerød, Aarhus og Aalborg.

I den nyoprettede stilling som evangelist for Microsoft Education får du en unik chance for at være med til at udbrede og fastholde markedsandele for Microsofts Education-løsninger. COMM2IG er en førende Microsoft-partner med stærke kompetencer inden for Microsoft platformen, og vi har et stort fokus på at bringe fordelene ved Microsoft løsningerne ud til den danske uddannelsessektor.

Om jobbet

Som evangelist får du et tæt samarbejde og en grundig oplæring af den forretningsansvarlige for Microsoft hos COMM2IG. Du kommer til at arbejde med Microsoft platformen inden for uddannelsessektoren, hvor du vil få ansvaret for at bringe Microsoft budskabet ud til COMM2IGs offentlige kunder, primært uddannelsessektoren.

Vi forventer, at du har stor erfaring med at drive et løsningssalg fra A-Z i samarbejde med interne ressourcer og eksterne samarbejdspartnere. Du skal være opsøgende i forhold til at tage kontakt til nye og eksisterende kunder, som giver dig kvalificerede emner at arbejde med.

Din rolle som evangelist giver dig en bred berøringsflade på tværs af hele salgsorganisationen i COMM2IG. I samarbejde med de kundeansvarlige får du en central rolle i dialogerne med vores eksisterende kunder om Microsoft Education. Du vil arbejde med det nye cloud-first Windows 11 SE og tilhørende læringsværktøjer, sikkerhed og deployment i uddannelsessektoren.

din profil

Vi forestiller os, at du har stor erfaring med løsningssalg fra IT-branchen, gerne med erfaring indenfor uddannelsessektoren, og kan dokumentere gode resultater. Erfaring med IT-systemer, softwareløsninger, SaaS applikationer og/eller OS platforme vægtes højt. Har du konkret erfaring med Microsoft-platformen, og har du erfaring i at bygge et nyt marked op, er det et yderligere plus.

Det er vigtigt, at du er en dygtig kommunikator, der kan få folk til at lytte og se muligheder, selv når de eksisterende vaner i IT-afdelingen skal udfordres. Samtidig er det vigtigt at du arbejder struktureret, er vedholdende og følger tingene til dørs. Derudover skal du være dygtig til at opbygge relationer. Det gælder både til leverandører, kunder og internt i COMM2IG.

COMM2IG tilbyder

En spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling. Vores virksomhed er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i et team af engagerede og kompetente kollegaer med reference til vores forretningsansvarlige for Microsoft, Morten Dalsgaard.

  • Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • En uformel arbejdsplads i moderne kontorbygninger
  • Smilende og kompetente kollegaer
  • Fleksible rammer for arbejdstider og hjemmearbejde. Du har mulighed for at vælge base i én af vores tre salgskontorer i Danmark afhængig af din geografi

Sundhedsordning, personaleforening, sportslige aktiviteter, personalegoder m.v.

Praktiske informationer

Forventet opstart er mandag den 2. januar. Vi vurderer ansøgningerne løbende. Upload din ansøgning og CV via formularen nedenfor. Vi ser frem til at læse hvem du er, hvorfor du søger og hvorfor vi skal vælge lige netop dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, skal du være velkommen til at kontakte Head of Microsoft, Morten Dalsgaard, +45 42 41 44 00.

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål til stillingen?


Morten Dalsgaard
Business Manager, Microsoft Cloud


+45 88 41 87 78
Send e-mail