Løsningsarkitekt med Apple-hjerte, Kokkedal

Brænder du for Apple og er du teknisk stærk?

COMM2IG er blandt landets største totalleverandører af IT-løsninger til erhvervslivet herunder levering af hardware, AV-løsninger, cloudinfrastruktur, konsulentbistand m.v. Vi er 140 ansatte med base i moderne kontorer i Kokkedal, Allerød, Aarhus og Aalborg.

Som Apple løsningsarkitekt kommer du med på Apples fortsatte vækstrejse ind på B2B-markedet og det offentlige marked. Vi forestiller os, at du brænder for Apple, holder dig teknisk opdateret og elsker at inspirere andre med, hvad Apples løsninger kan bidrage med!

Jobprofil

Som løsningsarkitekt bliver du teknisk ansvarlig i vores Apple team. Har du allerede erfaring med drift af Apple-produkter er det en fordel, men du kan også have en baggrund med fx kendskab til Microsoft cloud infrastruktur. Det vigtigste er, at du har flair og teknisk forståelse for IT-infrastruktur og motiveres af at lære og holde dig opdateret inden for dit felt.

Som Apple løsningsarkitekt skal du balancere mellem en række forskellige opgaver som

 • Tekniske konsulentopgaver som design, konfiguration, installation, og support
 • Teknisk support til COMM2IGs sælgere under salgsprocessen
 • Sparring og dialog med kunderne om mulige løsninger – herunder kontakt til eksisterende kunder, når der kommer nye løsninger på markedet.
 • I samarbejde med salg, udarbejdelse af tilbud til kunder
 • Holde dig opdateret og tage relevante certificeringer

Vi forventer, at cirka halvdelen af din arbejdstid går med konsulentarbejde for kunderne. Det kan være både være fysisk og remote.

Du bliver en del af et stærkt lille team, hvor du får en høj grad af selvbestemmelse over din egen tid. Der er mulighed for hjemmearbejde, men vi forventer dog at du er forbi kontoret i Kokkedal minimum 2 gange om ugen.

Du kommer primært til at arbejde med danske kunder. Men du kommer også til at spille en nøglerolle som teknisk ansvarlig på et projekt i Grønland, hvor alle kommuner i Grønland arbejder sammen om ca. 78 skoler for at skabe bedre læring gennem en fælles teknisk løsning.

Om dig

Du er lyttende og sætter dig i kundens sted i forhold til løsningsmulighederne. Det er vigtigt, at du kommer med klare løsningsforslag, som du formår at omsætte til konkrete muligheder, så kunderne er i stand til at træffe et kompetent valg.

Du arbejder selvstændigt og struktureret, og du er samtidig en beslutningsdygtig teamplayer, som forstår at samarbejde og formidle komplekse budskaber på en enkel og forståelig måde.

Det er også vigtigt at du trives med at opbygge relationer internt i COMM2IG til husets sælgere, ligesom vi også forventer, at du ser kunderne som en del af dit netværk, du skal vedligeholde. Samtidig motiveres du også af at arbejde i dybden med at dygtiggøre dig, udvikle løsninger og skrive tilbud.

Nøgleord om dig:

 • Engageret
 • God formidler
 • Udadvendt
 • Selvstændig
 • Struktureret
 • Beslutningsdygtig

COMM2IG tilbyder

En spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling. Som en del af Apple-teamet kommer du til at arbejde med et område i rivende udvikling, hvor vi bl.a. oplever at op imod 60% af alle medarbejdere foretrækker at arbejde på Apple, når de selv får mulighed for at vælge arbejdsenhed.

COMM2IG er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i et team af engagerede og kompetente kollegaer med reference til Business Manager for Apple, Bodil Osberg.

 • Et spændende og lærerigt selvstændigt job i en dynamisk virksomhed
 • Konkurrencedygtig løn og gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • En uformel arbejdsplads i moderne kontorbygninger
 • Smilende og kompetente kollegaer
 • Sundhedsordning, personaleforening, sportslige aktiviteter, personalegoder m.v.

Praktiske informationer

Lyder stillingen interessant?  Så skal du sende din ansøgning til Stephan Kofoed-Hansen fra NordicHeadhunting på skh@nordicheadhunting.dk.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at ringe til Stephan på 53 57 57 13 eller Business Manager Bodil Osberg på 60 43 39 58.

Vi ser frem til at læse hvem du er, hvorfor du søger og hvorfor vi skal vælge lige netop dig. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Har du spørgsmål til stillingen?


Bodil Osberg
Business Manager


+45 60 43 39 58

Findelønnen på DKK 10.000 tilfalder den person, som vores nye Apple løsningsarkitekt peger på som værende den, der anbefalede ham/hende at søge stillingen. Hvis flere har anbefalet at søge stillingen, er det vores nye løsningsarkitekt, der bestemmer, hvem beløbet tilfalder. Findelønnen bliver udbetalt som et honorar.