Kan du rådgive om komplekse IT-projekter?

Microsoft 365 Cloud Specialister til COMM2IG i Aalborg/Aarhus

COMM2IG er en af landets største leverandører af IT-infrastruktur, og vores kunder tæller nogle af landets største private og offentlige virksomheder. Hvis du bliver en af vores nye Cloud specialister, skal du være med til at sikre, at de altid får den helt rigtige løsning.

Vi er i alt 120 medarbejdere i Aarhus, Aalborg og Kokkedal, som omsætter for 1 milliard kroner om året. COMM2IG er en uformel organisation med et skarpt kundefokus, og du bliver et vigtigt bindeled mellem kunderne og internt salg.

JOBBET

Du vil blive en del af et Microsoft Team med 8 kompetente kollegaer i en topprofessionel afdeling. Dit arbejde ligger primært med fokus på services og Microsoft Cloud løsninger. Ud over at medvirke i presale-aktiviteter får du ansvar for scoping og gennemførelse af komplekse it-projekter, og du vil ofte være den, der leder processen og får samarbejdet til at glide.

ER DET DIG?

Du forstår at sætte dig ind i kundernes behov og udnytte din solide viden om it-infrastruktur, så du yder en kvalificeret hjælp til vores kunder. Du får en central placering, så det er vigtigt, at du er selvstændig, struktureret og udadvendt med lyst til at networke både internt og eksternt. Du skal kunne dokumentere din faglighed, og du må gerne have erfaring fra en lignende stilling.

FAGLIGE KOMPETENCER
 • Erfaring som arkitekt og konsulent med fokus på rådgivning, design, implementering og migrering af løsninger
 • Indgående kendskab til M365-platformen og Azure Active Directory
 • Spidskompetencer inden for en eller flere områder områder som Exchange, Teams, Microsoft Intune og Microsoft Sikkerhed
 • Du har minimum 4 års erfaring inden for området og har deltaget i større projekter
 • Du har forretningsforståelse og kan aktivt være en del af i pre-sales i samarbejde med vores Solution Advisors
 • Du skal støtte vores kunder i deres cloud-rejse på Microsoft Modern Workplace og Modern Management.

VI TILBYDER
 • Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed
 • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • En arbejdsplads med plads til den enkelte
 • Nærværende og kompetente kolleger
 • En attraktiv lønpakke efter kvalifikationer
 • Personaleforening, løbeklub, frokostordning og andre tilbud, der er med til at skabe et godt og uformelt arbejdsmiljø.

ANSØGNING

Vi har brug for dig nu, så upload din ansøgning og dit cv senest den 1. april. Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER:

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykker, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.


Har du spørgsmål?


Morten Dalsgaard
Partner Manager, Head of Microsoft Cloud


+45 42 41 44 00
moda@comm2ig.dk