Juniorsælger med ambitioner.

COMM2IG er blandt landets største leverandører af infrastruktur med et komplet udvalg af it-løsninger. Vi er flere end 100 ansatte, omsætter for 1 milliard kroner og vi bor i moderne kontorer i Kokkedal samt Aarhus og Aalborg. Hos COMM2IG tilstræber vi at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for vores mange erhvervskunder og vi sætter en ære i at være fagligt kompetente og professionelle.

Da vi fortsat vækster og har rygende travlt søger vi en udadvendt person, der skal fungere som bindeled mellem vores erfarne sælgere, internt salg og udvalgte kunder.


Jobprofil

Som vores nye kollega deltager du aktivt i et mindre team, der arbejder tæt sammen. Dine arbejdsopgaver spænder fra dialog og kommunikation med kunder, opfølgning på ordrer, let administration samt deltagelse ved møder med kunder og leverandører.

Du vil få en grundig introduktion og oplæring og for rette person er dette en enestående mulighed for at blive ”udlært” som topprofessionel Key Account Manager med speciale i IT-udstyr og infrastruktur.


Hvem er du

Vi forestiller os, at du er ekstrovert og samtidig lyttende. Du er positiv og du arbejder fint både selvstændigt og som en god team-player. Du mestrer flere bolde i luften på en gang uden at tabe øje for kvaliteten. Du har gode kommercielle evner og det falder dig naturligt at arbejde struktureret med en god datadisciplin. Vi forventer også, du bidrager aktivt til vores fællesskab og gode humør. Og så finder du IT-produkter interessante, da det er, hvad vi sælger.

Du har formentlig en nyere uddannelse inden for markedsføring og salg eller detailhandel med salg af it-produkter. Din personlighed og energi er imidlertid vigtigere end din baggrund.


Om os

Hos COMM2IG lægger vi vægt på et højt engagement og en stærk motivation hos den enkelte medarbejder. Vi søger Derfor videreudvikler vi hele tiden vores arbejdsmiljø, så det forbliver en moderne, fleksibel og tryg arbejdsplads. Vi ser os selv som en dynamisk virksomhed i vækst og hvor hverdagen er uformel. Vi har sundhedsordning, personaleforening, massage- og frugtordning, sportslige aktiviteter m.v.

Læs mere om COMM2IG på comm2ig.dk.


Praktiske informationer

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse snarest muligt.

Hvis ovenstående lyder interessant, så send din ansøgning, hvor du fortæller os hvem du er, hvorfor du søger, og hvorfor vi skal vælge lige netop dig og vedhæft dit CV. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte Salgschef, Morten Hølledig, 6122 3150.

Din ansøgning bedes du sende job@comm2ig.dk, mærket “Juniorsælger – Aarhus”.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan få yderligere information om stillingen ved at kontakte Morten Hølledig på 61 22 31 50. Ansøgning og CV sendes til

job@comm2ig.dk