Vi søger en ”junior” Account Manager med ambitioner til Aarhus

COMM2IG er blandt landets største leverandører af infrastruktur med et komplet udvalg af IT-løsninger. Vi er flere end 135 ansatte, omsætter for godt 1,3 milliarder kroner og vi bor i moderne kontorer i Kokkedal, Aarhus og Aalborg samt nyt stort lager i Allerød.

Hos COMM2IG tilstræber vi at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for vores mange kunder og vi sætter en ære i at være fagligt kompetente og professionelle i vores adfærd.

Da vi fortsat vækster og har rygende travlt søger vi en udadvendt person, der skal fungere som bindeled mellem vores erfarne sælger, internt salg og udvalgte kunder.

jobprofil

Som vores nye kollega deltager du aktivt i et mindre team, der arbejder tæt sammen. Dine arbejdsopgaver spænder fra dialog og kommunikation med kunder, opfølgning på ordrer, let administration samt deltagelse ved møder med kunder og leverandører. Du vil få ansvar for samhandelsaftaler og du bliver superbruger i udvalgte produktgrupper og systemer.

Du vil få en grundig introduktion og oplæring og for rette person er dette en enestående mulighed for at blive ”udlært” som topprofessionel Key Account Manager med speciale i IT-udstyr og infrastruktur.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er ekstrovert og samtidig lyttende. Du er positiv og du arbejder fint både selvstændigt og som en god team-player. Du mestrer flere bolde i luften på en gang uden at tabe øje for kvaliteten. Du har gode kommercielle evner og det falder dig naturligt at arbejde struktureret med en god data-disciplin. Vi forventer også, du bidrager aktivt til vores fællesskab og gode humør. Og så finder du IT-produkter og løsninger interessante, da det er hvad vi sælger.

Du har en uddannelse inden for markedsføring og salg eller detailhandel og det er en stor fordel, hvis du har erfaring med salg af IT-produkter. Din personlighed og din energi er afgørende kvaliteter.

COMM2IG som arbejdsplads

Hos COMM2IG lægger vi vægt på et højt humør, engagement og en stærk motivation hos den enkelte medarbejder. Derfor videreudvikler vi hele tiden vores arbejdsmiljø, så COMM2IG forbliver en forsat moderne, fleksibel og tryg arbejdsplads. Vi er en dynamisk virksomhed i vækst og hvor hverdagen er uformel. Vi har frokostordning, sundhedsordning, personaleforening, massage- og frugtordning, sportslige aktiviteter, teambuilding m.v.

Praktisk information

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse snarest muligt. Hvis ovenstående lyder interessant, så send din ansøgning, hvor du fortæller os hvem du er, hvorfor du søger, og hvorfor vi skal vælge lige netop dig og vedhæft dit CV.

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte afdelingsdirektør, Morten Hølledig på 61 32 31 50.

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykker, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.


Har du spørgsmål?


Afdelingsdirektør
Morten Hølledig


+45 61 22 31 50
Send e-mail