Comm og få plads til at vise dit fulde potentiale

Indkøbsassistent søges til hovedkontoret i Kokkedal

COMM2IG er en af landets største leverandører af it-infrastruktur, og vores kunder tæller nogle af landets største private og offentlige virksomheder.

Vi er i alt 125 medarbejdere i Aarhus, Aalborg og Kokkedal, som omsætter for 1 milliard kroner om året. COMM2IG er en uformel organisation med et skarpt kundefokus, og vores salgsorganisation er præget af dynamik, højt engagement og faglig stolthed.

Jobbet

Du kommer til at arbejde selvstændigt med megen kontakt til kolleger fra flere af vores afdelinger og du bliver bindeleddet mellem vores lager- og økonomiafdeling. Blandt dine primære arbejdsopgaver er indkøb og disponering af varer til lager, håndtering af RMA-sager, oprettelse og registrering af nye varer, styring af udvalgte ordrer samt ad-hoc opgaver.

Du får hyppig kontakt med flere af vores leverandører og dine opgaver udføres oftest i samarbejde med kollegaer. Du får en grundig introduktion og oplæring.

Er det dig?

Som menneske er du positiv og ansvarsbevidst – du arbejder fint selvstændigt og er samtidig en god team-player. Du mestrer flere bolde i luften på en gang uden at tabe øje for kvaliteten. Du har gode kommercielle evner og det falder dig naturligt at arbejde struktureret med en god datadisciplin. Vi forventer også, du bidrager aktivt til vores fællesskab og gode humør. Og så finder du IT interessant – gerne både hardware og software, da det er, hvad vi sælger.

Vi forestiller os, at du har erfaring fra lignende stilling samt at du har en relevant uddannelse.

Hos COMM2IG er livsnerven vores bogholderi- og ordrebehandlingssystem, Navision og det er derfor en stor fordel hvis du har indgående kendskab til netop Navision. Herudover er du vant bruger af Office-pakken, du er superbruger af Excel og du er velformuleret i både skrift og tale.

Vi tilbyder
  • et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed
  • gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • en arbejdsplads med plads til den enkelte
  • nærværende og kompetente kolleger
  • en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer
  • personaleforening, frokostordning og andre tilbud, der er med til at skabe et godt og uformelt arbejdsmiljø.

ansøgning

Vi har brug for dig, så upload din ansøgning og dit cv nu. Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.