Head of Datacenter til COMM2IG i Kokkedal

COMM2IG er blandt landets største leverandører af infrastruktur med et komplet udvalg af it-løsninger. Vi er flere end 130 ansatte, omsætter for godt 1 milliard kroner og vi bor i moderne kontorer i Kokkedal, Aarhus og Aalborg.

Hos COMM2IG tilstræber vi at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for vores mange kunder, og vi sætter en ære i at være fagligt kompetente og professionelle i vores adfærd.

Da vi fortsat vækster og har rygende travlt søger vi en teknisk og udadvendt person, der skal fungere som det udførende bindeled mellem vores erfarne sælgere, kunder og tekniske ressourcer.

JOBPROFIL

Vi søger i alle aspekter en spillende træner, som kan deltage aktivt i de daglige arbejdsopgaver som pre-sales på datacenter området, samtidig med du skal kunne tage den strategiske retning og varetage samarbejdet med producenter og distributører – ligesom forankring af salgstiltag og samarbejde på tværs i organisationen også ligger højt på dagsordenen.

Det forventes, du har erfaring på området. Og det vil være en fordel, hvis du allerede nu oppebærer certificeringer som specialist på f.eks. Dell EMC, Lenovo eller HPE Server/Storage.

HVEM ER DU?

Vi forestiller os, at du er ekstrovert og samtidig lyttende. Du er positiv og du arbejder fint både selvstændigt og som en god team-player. Du mestrer flere bolde i luften på en gang uden at tabe øje for kvaliteten. Du har gode kommercielle evner med fokus på strategi og taktik.

Det falder dig naturligt, at du altid har kommunikationen i centrum – såvel internt som med kunden. Dette er et absolut omdrejningspunkt for at skabe succes i dette job.

Du sidder formentlig i en lignende stilling i dag – eller har et job, hvor dine nuværende kompetencer er ideelle til at blive opnormeret til en stilling som denne.

OM OS

Hos COMM2IG lægger vi vægt på et højt humør, engagement og en stærk motivation hos den enkelte medarbejder. Derfor videreudvikler vi hele tiden vores arbejdsmiljø, så COMM2IG forbliver en forsat moderne, fleksibel og tryg arbejdsplads. Vi er en dynamisk virksomhed i vækst, hvor hverdagen er uformel. Vi har frokostordning, sundhedsordning, personaleforening, massage- og frugtordning, sportslige aktiviteter m.v.

Datacenter har et stort fokus i forretningen og står foran enormt potentiale, hvor der med kunderne i centrum ønskes at skabe både mere og dybere forretning – gerne med sammenhæng mod/med cloudforretningen.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Hvis ovenstående lyder interessant, så send din ansøgning, hvor du fortæller os, hvem du er, hvorfor du søger, og hvorfor vi skal vælge lige netop dig!

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse snarest muligt. Vi holder derfor løbende samtaler og ansætter, når vi finder den rette. Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderligere information.

Har du spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte ECS Direktør Kenneth Svensson +45 23 89 61 00.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.


Har du spørgsmål?


Kenneth Svensson
Regionsdirektør


+45 23 89 61 00