Er du en resultatorienteret spillende træner?

Salgschef til COMM2IG i Kokkedal

COMM2IG er en af landets største leverandører af it-infrastruktur, og vores kunder tæller nogle af landets største private og offentlige virksomheder. Hvis du bliver chef for vores Account Managers i Kokkedal, er du med til at sikre og udbygge vores position i markedet.

Vi er i alt over 100 medarbejdere i Aarhus, Aalborg og Kokkedal, som omsætter for 1 milliard kroner om året. COMM2IG er en uformel organisation med et skarpt kundefokus, og vores salgsorganisation er præget af dynamik, højt engagement og faglig stolthed.

jobbet

COMM2IG skal være kundernes strategiske samarbejdspartner, og du kommer i kontakt med både offentlige og private erhvervskunder. Samtidig med, at du opbygger din egen kundeportefølje, varetager du den daglige ledelse af salgsteamet. Du bliver altså spillende træner og ansvarlig for både dit eget og teamets samlede salg.

er det dig?

Vi har brug for en erfaren salgschef med minimum fem års erfaring med løsningssalg fra it-branchen, og du skal kunne dokumentere gode salgsresultater. Du har også ledelseserfaring og forstår at motivere dine medarbejdere. Du arbejder struktureret, og du har både høje ambitioner, forretningsforståelse og overblik. Og så er du en udadvendt og opsøgende teamplayer.

vi tilbyder
  • et spændende og ansvarsfuldt lederjob i en dynamisk virksomhed
  • gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • en arbejdsplads med plads til den enkelte
  • nærværende og kompetente kolleger
  • en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer
  • personaleforening, løbeklub, frokostordning og andre tilbud, der er med til at skabe et godt og uformelt arbejdsmiljø.

ansøgning

Vi har brug for dig, så upload din ansøgning og dit cv nu. Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt
Påkrævet felt

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER:

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykker, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.


Har du spørgsmål?


Jimmy Amden Hansen
Administrerende direktør


+45 21 62 36 75