Controller assistent til IT-forhandler i vækst

COMM2IG er blandt landets største leverandører af IT-infrastruktur med et komplet udvalg af løsninger. Vi er 125 ansatte med base i moderne kontorer i Kokkedal samt Aarhus og Aalborg.

Hos COMM2IG tilstræber vi at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for vores mange erhvervskunder og vi sætter en ære i at være fagligt kompetente og professionelle.

Da vi fortsat vækster og har travlt søger vi nu en nyuddannet Controller assistent til vores hovedkontor i Kokkedal.

Jobprofil

Du kommer til at arbejde selvstændigt med en del kontakt til kolleger fra flere af vores afdelinger. Blandt dine primære arbejdsopgaver er klargøring af data, rapportering, opdatering af udvalgte kataloger og kontrol opgaver i diverse interne systemer.

Dine opgaver udføres oftest i samarbejde med kollegaer og du får en grundig introduktion og oplæring.

Hvem er du?

Som menneske er du positiv og ansvarsbevidst – du arbejder fint selvstændigt og er samtidig en god team-player. Du mestrer flere bolde i luften på en gang uden at tabe øje for kvaliteten. Du er skrap til tal og det falder dig naturligt at arbejde struktureret med god datadisciplin. Samtidig har du et skarpt øje for detaljer og din tilgang er præget af nysgerrighed. Vi forventer også, du bidrager aktivt til vores fællesskab med et godt humør.

Vi forestiller os, at du er nyuddannet og/eller kommer med erfaring fra lignende stilling samt at du har en relevant uddannelse.

Hos COMM2IG er livsnerven vores bogholderi- og ordrebehandlingssystem, Microsoft Dynamics og det er derfor en stor fordel hvis du har indgående kendskab til netop Dynamics. Herudover er du vant bruger af MS Office-pakken og du er superbruger af Excel.

COMM2IG som arbejdsplads

Hos COMM2IG lægger vi vægt på et højt engagement og en stærk motivation hos den enkelte medarbejder. Arbejdsmiljøet videreudvikles hele tiden, så arbejdspladsen forbliver moderne, fleksibel og tryg. Vi bor i dejlige lokaler i Kokkedal med egen kantine og badefaciliteter og vi styrker sammenholdet ved fælles arrangementer. Samtidig har vi et aktivt træningshold, personaleforening, massage- og frugtordning m.v.

PRaktisk information

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse snarest muligt.

Vi ser frem til at læse hvem du er, hvorfor du søger og hvorfor vi skal vælge lige netop dig. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Markeds- og salgschef, Martin Frei på +45 53 39 40 99.

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold. Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykker, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.


Har du spørgsmål?


Martin Frei
Markeds- og salgschef


mafr@comm2ig.dk
+45 53 39 40 99