Contract Manager med sans for forretning til vores kontor i Kokkedal eller Aarhus

Kan du læse kontrakter? Har du interesse for IT? Er din tilgang struktureret? Så er COMM2IG en oplagt mulighed for dig.

Hos COMM2IG arbejder vi hver dag ihærdigt på at leve op til den tillid, kunderne viser os, når de betror os at løse deres IT-udfordringer. Vi sælger professionelle IT-løsninger og -services til det offentlige og private marked. Det har vi gjort siden 1998 og vi har altid haft for øje at få vores kunders hverdag til at fungere optimalt samt skabe værdi for kunderne.

COMM2IG er et danskejet selskab, som opererer fra tre lokationer i Danmark hhv. Aalborg, Aarhus og Kokkedal. Vi er 135 dygtige og dedikerede kolleger med et højt engagement, faglig stolthed og et godt humør i hverdagen – og så elsker vi fælles succes.

JOBPROFIL

Som Contract Manager bliver du en del af et dynamisk team og en strategisk enhed, som til daglig vinder, varetager og administrerer IT-indkøbskontrakter for private og offentlige virksomheder. I nært samarbejde med Markeds- og salgschefen for offentlige kunder vil du få ansvar for håndtering og koordinering af IT-udbud, sikre compliance af udbudsbesvarelser samt administrere eksisterende aftaler.

Din base bliver primært på vores lyse, moderne og venlige hovedkvarter i Kokkedal, sekundært hjemmefra eller på et af vores kontorer i Jylland. Din daglige kontaktflade er bred, da stakeholderne er både producenter, kunder og vores egne Key Account Managers.

DINE KOMPETENCER OG DIN PERSON

Vi forestiller os at du har minimum et par års erfaring med kontrakthåndtering og en relevant uddannelse som fx HA(jur.) eller cand.merc.(jur.).  Samtidig er det en stor fordel hvis du kan vinke OK til følgende:

 • Selvstændigt ordensmenneske
 • Detaljeorienteret
 • Forståelse for købmandskab
 • Engelsk på forhandlingsniveau
 • Forståelse for IT
 • Erfaring med salg og jura

COMM2IG TILBYDER

…en spændende stilling i en uformel IT-organisation med et stærkt kundefokus. Du bliver en del af Danmarks bedste udbudsteam og hvor du får plads til at udvikle din professionelle karriere.

 • Et spændende selvstændigt job i en dynamisk vækstvirksomhed
 • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • En uformel og moderne arbejdsplads med en familiær kultur
 • Smilende, nærværende og kompetente kollegaer
 • Attraktiv lønpakke efter dine kvalifikationer
 • Sundhedsordning, personaleforening, sportslige aktiviteter, god kantine, personalegoder m.v.

SÅDAN SØGER DU JOBBET

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Markeds- og salgschef, Martin Frei på +45 53 39 40 99. Du uploader din ansøgning via formularen nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.


Har du spørgsmål?


Martin Frei
Markeds- og salgschef+45 53 39 40 99