Kan du lede 22 kreative og energiske kolleger?

Chef for salgskoordinatorer hos COMM2IG i Kokkedal

COMM2IG er en af landets største leverandører af it-infrastruktur. Vi lægger vægt på at give vores kunder en professionel service med effektiv ekspedition af ordrerne, og vi har rigtig travlt. I Kokkedal venter godt tyve salgskoordinatorer på at få en leder.

Vi er i alt over 100 medarbejdere i Aarhus, Aalborg og Kokkedal, som omsætter for 1 milliard kroner om året. COMM2IG er en uformel organisation med et skarpt kundefokus, så chefstillingen er en central position.

jobbet

Du skal være den leder, som koordinerer ressourcerne og sørger for løbende at procesoptimere. Du motiverer dine medarbejdere, lytter til deres ideer og er opmærksom på også at synliggøre deres indsats.

er det dig?

Du synes selvfølgelig, at it er interessant, og du må meget gerne have brancheerfaring, fx som salgskoordinator, og erfaring som leder. Du er struktureret og resultatorienteret og kan balancere dit fokus mellem salg, service og trivsel. Du er en respektfuld leder, som går forrest og prioriterer kommunikationen med dine medarbejdere. Hos COMM2IG bliver du spillende træner for et rutineret team, hvor Navision er omdrejningspunktet i hverdagen.

Vi tilbyder
  • et spændende og ansvarsfuldt lederjob i en dynamisk virksomhed
  • gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • en arbejdsplads med plads til den enkelte
  • nærværende og kompetente kolleger
  • en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer
  • personaleforening, løbeklub, frokostordning og andre tilbud, der er med til at skabe et godt og uformelt arbejdsmiljø.

Ansøgning

Vi har brug for dig, så upload din ansøgning og dit cv nu. Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt
Påkrævet felt

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER:

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykker, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.


Har du spørgsmål?


Jimmy Amden Hansen
Administrerende direktør


+45 21 62 36 75