Webinar om sikkerheds-løsninger, der udbydes uden beregning i op til 90 dage

Det eksploderende antal af hjemmearbejdspladser sætter helt særlige krav til sikkerheden i IT-infrastrukturen.

Desværre er flere IT-afdelinger slet ikke gearede til at kunne håndtere de mange hjemsendte kollegaer, og de cyberkriminelle udviser slet ikke samfundssind.

Center for Cybersikkerhed har også af samme årsag forhøjet trusselvurderingen i Danmark pga. COVID-19, og der er indberetninger om angreb på IT-infrastrukturer i bl.a. sundhedssektoren i udlandet, men også herhjemme.

Hos COMM2IG har vi indgået samarbejdsaftaler med Sophos og Admin By Request, så vi nu kan tilbyde 90 dages adgang til deres sikkerhedsløsninger, uden beregning! Du har også mulighed for at prøve 5 gratis licenser i op til 30 dage med SMS PASSCODE.

Derfor inviterer vi dig til en række sikkerhedswebinarer, hvor vi vil gennemgå løsningerne fra et generelt- og et deployment perspektiv, så du kan løfte sikkerheden i din virksomhed med det samme.

Alle webinarer vil blive afholdt ved hjælp af Microsoft Teams.

Har du endnu ikke fået opsat en Microsoft Teams licens, opfordrer vi dig til at tage fat i vores Microsoft specialist, Morten Dalsgaard på moda@comm2ig.dk eller +45 88 41 87 78, som kan hjælpe dig igang allerede i dag.

Agenda for vores sikkerhedswebinarer

Sophos

v/ Samir Maktabi, Business Manager, Security & UEM og Søren Eskild Jensen, Solution Advisor, Security & UEM

Varighed — ca. 1 time

Virksomhederne rammes kraftigt af phishing angreb i øjeblikket, og de hjemsendte kollegaer og medarbejdere er og bliver altid det svageste led, sikkerhedsparaderne er nemlig sænket og det efterlader virksomhederne sårbare.

I samarbejde med SOPHOS tilbyder vi at sikre virksomheder mails mod phishing med 90 dages gratis licenser.

Vi vil derfor på dette webinar introducere dig til løsningens fordele og gennemgå hvordan løsningen udrulles og administreres i praksis.

  • Kontakt Samir Maktabi på sama@comm2ig.dk eller Søren Eskild Jensen på seje@comm2ig.dk, hvis du stadig ønsker en demonstration.

sms passcode

v/ Nick Ibsen, Solution Architect & Samir Maktabi, Business Manager, Security & UEM

Varighed — ca. 1 time

Hvorfor forsøge at hacke sig igennem en firewall, når man med en phishing mail kan få en medarbejder til at opgive brugernavn og password? Med SMS Passcode skal dine medarbejdere validere sit login, ligesom de kender fra den danske Nem-ID løsning. Dette er altså yderst aktuelt nu hvor medarbejderne logger på hjemmefra.

På dette webinar vil vi gennemgå fordelene ved Multi-faktor-authentikering (MFA), og vi tager dig samtidig igennem opsætning og giver dig introduktion i løsningens funktioner.

  • Fredag den 3. april kl. 13.00

Admin By Request

v/ Jens Ole Andersen, Business Manager, Enterprise Consulting Services

Varighed — ca. 1 time

Den største sikkerhedsrisiko i din IT-infrastruktur er dine medarbejdere. Undgå sikkerhedstrusler, få fuld kontrol over dine systemer og minimer ransomware til et minimum.

Admin By Request fjerner brugerens lokale administrator rettigheder og tillader brugere rettigheder på forespørgsel under faste og dokumenterede rammer.

FastTrack Software har netop annonceret en ny version som gør det endnu mere sikkert at lade brugerne hjælpe sig selv ved at indbygge teknologi fra Opswat.

På dette COMM2IG seminar vil den nye version blive gennemgået og det er derfor relevant for både nye og kommende kunder.

  • Kontakt Konsulentchef, Jens Ole Andersen på jeoa@comm2ig.dk, hvis du ønsker en demonstration af værktøjerne.

Tilmeld dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af personfølsomme data, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.

“Corona-krisen er en særlig gunstig mulighed for de cyberkriminelle til at angribe danske netværk.”

Thomas Lund-Sørensen, Chef for Center for Cybersikkerhed

i samarbejde med

Har du spørgsmål?


Samir Maktabi
Business Manager, Security & UEM


+45 45 17 95 76
sama@comm2ig.dk


Jens Ole Andersen
Business Manager, Enterprise Consulting Services


+45 88 41 87 43
jeoa@comm2ig.dk


Søren Eskild Jensen
Solution Advisor, Security & UEM


+45 88 41 87 41
seje@comm2ig.dk


Nick Ibsen
Solution Architect


+45 60 24 44 67
niib@comm2ig.dk