Stilren ydelse til den mobile arbejdsplads!

Nu lancerer Samsung Galaxy Tab S6 – en stilren og kraftfuld tablet, som hurtigt bliver omdrejningspunktet i på den mobile arbejdsplads.

Det tynde design er blevet yderligere opdateret, og takket være den tyndere ramme får du nu endnu mere skærm på samme areal. Tabletten fås i tre farver – ligesom den medfølgende S Pen. Vil man bruge Tab S6 som en laptop, kan et smart og nemt tastatur tilkøbes.

Galaxy Tab S6 fås med Samsung Knox, en platform til mobile løsninger til virksomheder i alle størrelser. Samsung Knox giver forretningsfordele ved at kombinere brugervenlig EMM-løsninger med sikkerhed på flere niveauer – fra hardware til software.

Samsung Knox gør det enklere at håndtere enheder, holde mobildata sikre og lade dine medarbejdere arbejde frit. Samsung Knox gør desuden, at personlige data og virksomhedsdata kan adskilles fra hinanden og beskyttes.

Samsung
Galaxy Tab S6

  • 10.5″ sAMOLED skærm
  • Snapdragon 855 7nm octa-core processor
  • 4 AKG-højtalere med Dolby Atmos
  • 6GB + 128GB, MicroSD op til 1TB

Se alle varianter på vores shop

4.800 kr.

Vejl. salgspris ekskl. moms

Hvorfor vælge Samsung Knox

Arbejdsliv og privatliv

Samsung Knox gør det nemt at adskille arbejdslivet fra privatlivet. I praksis betyder det, at din enhed får et dedikeret arbejdsområde, der er krypteret for beskyttelse af kritiske virksomhedsdata. Samtidig kan du nemt skifte mellem privatlivet og arbejdslivet, så dine private billeder bliver ved med at være private.

administration

Med en Knox-løsningen giver du it-administratoren mulighed for at administrere enhederne ved indrulning af MDM/EMM, konfiguration, vedligeholdelse og OTA opdateringer. Alt sammen fra en Knox central.

i samarbejde med