Vi hjælper med at kunne udnytte potentialet, når undervisning og teknologi mødes.

Det er vores overbevisning, at teknologiens muligheder vil styrke vores uddannelsessystem i en grad som, ikke har været mulig før.

COMM2IG er den største leverandør af tablets til uddannelsesmarkedet, hvor vi implementerer og forankrer 1:1 løsninger helt ind i klasseværelset. Hvis du skal handle via SKI er COMM2IG vindere af 50.43 aftalen for tablets. Vi har bred erfaring inden for uddannelsessektoren og har leveret løsninger til blandt andet børneinstitutioner, folkeskoler, privat-, fri-, og efterskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser.

COMM2IG kan være med i hele processen. Vi hjælper med formulering af den overordnede strategi, valg og deployment af enheder og kompetenceudvikling af medarbejdere.

Derudover tilbyder vi forsikring, tyverimærkning, finansiering, as-a-service og drift-løsninger. Vi har desuden et program for genanvendelse af brugte enheder.

Det er vigtigt for COMM2IG at give skoler og uddannelsesinstitutioner mulighed for at vælge den teknologi, der passer bedst til skolens strategi og målsætninger. Derfor har vi valgt at fokusere på både Apple, Google og Microsoft, som repræsenterer 3 forskellige måder at opbygge et undervisningsunivers.Vi afholder jævnligt seminarer, inspirations- og studieture, hvor der er mulighed for at tilegne sig viden om de forskellige teknologier.

Arrangement Dato Sted  
Kom hele vejen rundt om iPad på vores tekniske og pædagogiske webinarer 28. maj - 10. juni Webinar Læs mere

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt