Audiovisuelle løsninger.

COMM2IG hjælper med alt fra møderumsskærme og videokonference til integrerede kommunikationsløsninger.

Inden du beslutter dig for køb af AV-løsninger, er det vigtigt at få klarlagt dine præcise behov. Det hjælper vi med, og vi vil ud fra et personligt møde og eventuelt besøg i dine lokaler altid sammensætte et uforpligtende tilbud. Vores erfaring med dimensionering og bestykning af AV-udstyr til møde-, konference- og undervisningslokaler sikrer en løsning, som står mål med dine forventninger.

Hos COMM2IG tilbyder vi bl.a. AV-løsninger inden for projektorer og lærreder, interaktive tavler, rumstyringssystemer, digitale informationssystemer, storskærme, videokonferencesystemer, lydanlæg, LED storskærme samt touchskærme.

Unified Communication handler om at skabe en kommunikationsplatform, der samler tale, chat og video i én løsning, der kan tilgås på alle organisationens arbejdsenheder. Vi kan hjælpe din virksomhed med professionel rådgivning og sparring, så I får den løsning, der passer til jeres behov. Vores konsulenter sikrer, at løsningen bliver fuldt integreret og kommer til at fungere i jeres nuværende setup.

Serviceaftale

Med en serviceaftale på jeres udstyr opnår du en bedre drift. Du opnår tilmed en forlænget levetid på udstyret med et til to år. Vi varetager alt vedligehold og sørger for at tjekke jeres udstyr igennem minimum en gang om året. I slipper således for at tænke på praktisk vedligeholdelse og kan i stedet koncentrere jer om værdiskabende aktiviteter for forretningen.

Serviceabonnement

Med et serviceabonnement (As-a-service-aftale) betaler du en fast månedlig pris på lige præcis den udstyrspakke, der passer til dit behov. Aftalen løber typisk 36 måneder og er fleksibel. Det betyder, at du kan ændre sammensætningen af udstyr, hvis dit behov ændrer sig. Alt vedligehold og service er naturligvis også inkluderet i abonnementet.

Skype for Business

Skype for Business er en supereffektiv metode til hurtigt at oprette forbindelse med kollegaer og forretningsforbindelser! Skype for Business består af chat, opkald, videoopkald samt deling og samarbejde, alt sammen i én pakke. Vi hjælper dig med at finde og implementere den løsning, der passer til din organisation.

Logitech GROUP

Logitech GROUP integrerer videokonference med Skype for Business. Løsningen er både budgetvenligt og meget nem at installere og bruge. Løsningen er perfekt til videomøder fra 6 til 14 deltagere, men kan sagtens bruges helt ned til 1-2 personer. Det fungerer med jeres eget velkendte computersystem og alle softwareprogrammer til videosamtaler. Knivskarp billedkvalitet og en højtalertelefon med 360 grader lyd og smukt design giver en enestående samarbejdsoplevelse. Book os til en demo af Logitech Group, og oplev, hvordan du kan forbedre samarbejdet.

Samarbejdspartnere

Mødelokaler til 1600 medarbejdere verden over

Se case


Vil du vide mere?


Jens Asp Thulstrup
Business Manager, AV & Collaboration


+45 20 87 75 52
jat@comm2ig.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt