Forbered din backup på ransomware


Onsdag den 22. september kl. 13:00-14:00

Risikoen for et ransomware-angreb har aldrig været højere. Angrebene er nu så effektive, at de cyber-kriminelle også forsøger at kompromittere virksomhedens backup.

Bliver du ramt af ransomware, afhænger dine chancer for at få adgang til data og vende tilbage til normale tilstande af, hvordan du driver din backup i dag.

Tilmeld dig dette webinar, og hør mere om risikoen for ransomware. Hvad gør din backup sårbar, og hvilke risikofaktorer er der for, at et angreb lammer din organisation totalt?

På webinaret får du samtidig konkrete bud på it-processer og værktøjer, der ruster din backup mod ransomware og beskytter dine data.

Webinaret præsenteres i samarbejde med B4Restore, der er specialiseret i databeskyttelse, og tilbyder en Backup-as-a-Service med fuld funktionsadskillelse for optimal beskyttelse mod ransomware.

Hvem bør deltage?

Seminaret henvender sig til it-og/eller sikkerhedsansvarlige i en privat eller offentlig virksomhed i alle størrelser.

Tid og sted

Onsdag den 22. september kl. 13:00-14:00

Tilmeld dig her!

I COMM2IGs privatlivspolitik gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.


Vil du vide mere?


Thomas Frost
Solution Advisor, Data Center


+45 88 41 87 63
Send e-mail