Skal du med COMM2IG til BETT-ugen i 2020?

Spændende og inspirerende programmer til BETT 2020

På BETT 2020 med COMM2IG kan du få indblik i mulighederne med den seneste teknologi i undervisningen, høre inspirerende talere og eksperter og møde ligesindede fra nær og fjern.

I samarbejde med Apple, Google og Microsoft har vi sammensat tre forskellige og spændende programmer over 3 dage fra den 22.-24. januar, hvor du kan deltage i oplæg, workshops, tage på skolebesøg og besøge BETT-konferencen. Derudover holder vi en stor netværksmiddag torsdag aften.

Det er gratis at deltage på alle COMM2IG-aktiviteter under BETT-ugen, hvorimod du selv afholder omkostninger til rejse og ophold mv.

Nederst på siden har vi samlet praktiske informationer om hotel, fly og tranport i London.

På vores Apple-program kan du melde dig på to forskellige skolebesøg og deltage i en workshop om tidlig læseindlæringsinitiativ.

Vores Google-program byder på to Google-arrangementer og et skolebesøg, hvor du bl.a. kan opleve, hvordan en skole i London arbejder med læringsteknologier fra Google.

Vores Microsoft-program byder på et spændende Microsoft-arrangement og et skolebesøg, hvor du vil opleve, hvordan en skole arbejder med Microsofts teknologier i undervisningen.

Se programmet med Apple

se program

Se programmet med Google

se program

Se programmet med Microsoft

se program

Praktiske informationer om din rejse til London

hotel

Det 4-stjernede Corus Hotel, ligger i en 200 år gammel Georgiansk bygning lige overfor Hyde Park. Undergrundsstationen Lancaster Gate, på central line, ligger lige ved hotellet. Hotellet byder på en varm og venlig atmosfære der kombineret med god service og komforten ved et 4 stjernet hotel, får dig til at føle dig godt tilpas.

Alle værelser har fri WiFi, fladskærms-tv og gode senge. Morgenmaden indeholder både den traditionelle britiske morgenmad, continental samt mere eksotiske indslag fra det mellemøstlige køkken.

Hotellet ligger perfekt i forhold til transport rundt i London, med Lancaster Gate som den nærmeste undergrundsstation. Herfra tager det kun få minutter til centrum af London ved fx Oxford Cirkus. Hvis man får brug for en pause fra det hektiske storbyliv, ligger den dejlige Hyde Park lige overfor hotellet. Her kan en gå eller løbetur hurtigt give overskud til endnu en hektisk dag i London.

fly

Der er flere lufthavne i og omkring London, og dermed også flere forskellige måde at komme ind til det centrale London på.

Hvis du flyver til London Heathrow, er det nemmeste at tage undergrunden direkte ind til London centrum. Piccadilly Line (mørkeblå på tube map) kører direkte til og fra Heathrow.

Hvis du flyver til London Stansted, skal du tage Stansted Express fra lufthavnen til London Liverpool Street, hvor du kan komme videre via undergrunden.

Hvis du flyver til London Gatwick, skal du tage Gatwick Express fra lufthavnen til London Victoria hvor du kan komme videre med via undergrunden.

transport i london

Det er nemt at komme rundt i London med Undergrunden. For ikke at skulle betale hver gang du tager toget, kan man købe et såkaldt Oyster Card. Det er et kort, du kan fylde penge på og blot holde hen til slusen for at komme ned og op fra Undergrunden. Herefter bliver prisen for din rejse automatisk trukket fra beløbet på kortet. Du kan løbende sætte flere penge ind på kortet, hvis du løber tør.

Nyttige apps i london

Tube Map London Underground

Oversigt over undergrundsnettet i London viser hvor du er og kan også planlægge, hvordan du kommer fra A til B.

Google Maps Offline

Du kan gemme et område fra Google Maps på din telefon eller tablet og bruge det, når du er offline.

  1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Sørg for, at du har internetforbindelse og er logget ind på Google Maps.
  3. Søg efter London.
  4. Tryk på stedets navn eller adresse nederst > tryk på Mere…
  5. Vælg Download offlinekort > Download.

Når du har downloadet et kort, kan du bruge Google Maps-appen som normalt. Hvis din internetforbindelse er langsom, eller hvis du slet ikke har internetforbindelse, bruger Google Maps dine offlinekort til at vise dig en rutevejledning.

i samarbejde med


Vil du vide mere?


Thomas Bach Piekut
Pædagogisk Konsulent


thbp@comm2ig.dk
+45 26 79 61 16


Har du spørgsmål?


Bodil Osberg
Business Manager


+45 60 43 39 58
bos@comm2ig.dk