Vigtigheden af stærke passwords

I samarbejde med sikkerhedskonsulenthuset Defensive IT demonstrerer vi, hvordan en hacker etablerer en angrebsflade i forhold til passwords.

Vi viser, hvordan en hacker typisk vil kompromittere dårlige passwords i en organisation og giver ud fra “best practise” gode råd ud til, hvordan man opbygger stærke passwords, og hvordan man husker dem.

På dette webinar vil vi også snakke ind til, hvordan en Password Audit Service kan være med til at afhjælpe nogle af de udfordringer, kunder typisk står med, når det kommer til brugen af stærke passwords samt vigtigheden af dem.

HVEM BØR DELTAGE?

Webinaret henvender sig til dig som til daglig har ansvaret for IT-sikkerhed eller til dig der er beslutningstager for området.

TID OG STED

Torsdag den 11. marts
kl. 10:00 – 11:00

Tilmeld dig webinaret her!

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.

Har du spørgsmål til webinaret?


Samir Maktabi
Business Manager, Security & Mobility


sama@comm2ig.dk
+45 45 17 95 76