Overvågning af IT-sikkerheden med EDR og MTR

Hvordan ser trusselsbilledet ud? Hvad rammer vores virksomhed? Hvor er det svageste led i organisationen? Og hvad gør vi, hvis vi bliver ramt?

Med EDR (Endpoint Detection and Response) holder endpoint løsningen konstant øje med malware, der spreder sig ”horisontalt”. Systemerne analyseres konstant for sårbarheder og IT-administratorer kan fx spørge

  • Hvorfor er en PC langsom?
  • Hvilke enheder har kendte sårbarheder, ukendte services eller ikke godkendte browser extensions installeret.
  • Er der programmer på PC’erne, som bør fjernes.
  • Er der processer, der benytter ikke standard porte
  • Er filer eller Registry Keys blevet ændret?

Hør mere om hvordan tilføjelsen af EDR til jeres endpoint-licens kan give svar på ovenstående spørgsmål.

Hvis man ikke selv har ressourcerne, kan COMM2IGs sikkerhedsteam rådgive her. Sophos MTR (Managed Threat Response) team overvåger jeres løsning og tager action, hvis fx ransomware skulle bryde ud. Dette Sophos “Red”-team sidder 24 timer i døgnet året rundt for at overvåge sikkerheden, og handler med det samme hvis der opstår angreb.

Vi afholder webinaret tirsdag den 24. november kl. 10:00-10:40

Tilmeld dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Persondata

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.

i samarbejde med