Lad sikkerhedsløsningerne arbejde sammen automatisk

Vi har forskellige sikkerhedsløsninger i virksomhederne, fra Endpoint-løsning til Firewall. Løsningerne taler ikke sammen og som administrator skal man logge ind på flere forskellige systemer for at sikre systemerne. Et er at man skal sætte sig ind i flere systemer, men to er at man skal have fat i forskellige helpdesks hvis man skal have assistance.

Men hvad nu hvis alle sikkerhedsløsningerne talte sammen automatisk. At firewallen automatisk reagerer på en angreb, som er konstateret på en PC?

Vi vil på dette webinar demonstrere løsningen Synchronized Security fra Sophos. Du vil få indblik i hvordan løsningen binder sikkerheden sammen, og effektiviserer de mange opgaver for IT-afdelingen.

Vi runder webinaret af med at introducere outsourcing af IT-sikkerhed med COMM2IG, som kan aflaste en IT-afdelingen permanent eller blot for en periode.

Vi afholder webinaret fredag den 20. november kl. 09:30-10:30

Tilmeld dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Persondata

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.

i samarbejde med