Skab awareness omkring IT-sikkerhed med et internt phishing angreb!

Medarbejderen er det svageste led hvad angår IT-sikkerhed og det ved hackerne. Derfor er den nemmeste metode at lokke medarbejdere til at fx opgive login- eller kreditkort oplysninger ved at lave det man kalder et phishingangreb.

På dette korte webinar vil vi demonstrere hvordan værktøjet Sophos Phish Threat kan opsætte et fingeret hackerangreb på dine medarbejderne og derved få testet sikkerheden.

Slutteligt ser vi på resultater fra tidligere ”angreb”. Resultaterne er desværre skræmmende. Dog er  resultaterne ikke alene en god måde at skabe en dialog med medarbejderne omkring IT-sikkerhed, men også til at fastlægge sikkerhedsstrategien.

Vi afholder dette webinar på en uhyggelig fredag, den 13. november kl. 11:00-11:45 eller en knap så uhyggelig onsdag den 25. november kl. 11:00–11:45.

Tilmeld dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Persondata

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.

i samarbejde med