Find sårbarhederne i jeres netværk med F-Secure

Hvad er en sårbarhedsscanning og hvorfor er det så vigtigt at kende sine sårbarheder i sin infrastruktur?

Der er stor værdi i at kende sit egen IT-infrastruktur. Det har en forebyggende effekt for angreb og hjælper med overvågenhed af områder, som man kunne have glemt eller som man måske ikke er helt klar over.

En sårbarhedsscanning giver et indblik i hvor virksomheden kan forbedre og minimerer sine sårbarheder, så de ikke bliver udnyttet af ubudne gæster.

Steen fra F-secure vil på webinaret demonstrere simpelheden og administrationen af scanningsværktøjet, og fortælle om de sårbarheder man kan lukke ned for som virksomhed. Slutteligt kommer vi også ind på værdien af de rapporter, der bliver genereret, når IT-revisionen kommer på besøg.

Vi afholder webinaret torsdag den 12. november kl. 10:00-10:45

Tilmeld dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Persondata

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.

i samarbejde med