Du kan gøre sikkerhed i din fysiske infrastruktur mere proaktiv og intelligent

Konsulenthuset Defensive IT vil i dette oplæg fortælle hvordan man de sidste 10 år har gjort sikkerheden i den fysiske infrastruktur intelligent. I flere danske kommuner har man fx opnået fuld automatisk styring af bygninger, store anlæg og sportsfaciliteter med sikkerheden for øje:

  • Intelligent styring af områder og adgangsforhold til bygninger of faciliteter.
  • Sikker VPN fjernopkobling fra pc’er eller smartphone til styring af adgangskontrol og alarmsystem, videoovervågning og tekniske installationer.
  • Hurtig respons på alarm hændelser, sabotage og tekniske fejl igennem push alarmer på smartphone.
  • Overvågning og monitorering af systemers tilstande, komponentfejl, sabotage, fejlalarmer, driftpersonale, politi og brandvæsen, daglige brugere m.v.

Ved at lytte til kundens behov og daglige problemstillinger har Defensive IT formået, at bruge teknologi på en smart måde og derved ændret brugernes adfærd. Vi garanterer at du vil blive inspireret af de mange sikkerhedsmæssige udfordringer, som teknologi har vist sig at kunne løse.

Vi afholder webinaret den 24. november kl. 12:00-13:00

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Persondata

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.

i samarbejde med