Antivirus er i dag så meget mere

Antivirus er efterhånden et vidt begreb, der dækker over utrolig mange ting. Og netop derfor bør man stille høje krav til sin antivirus, som man i dag ville kalde for en Endpoint-løsning.

Vi oplever ofte at virksomheder vælger en billig Endpoint-løsning, men forestil dig at du kommer ud for et trafikuheld: vil du så helst sidde i en lille Toyota Aygo eller en Volvo XC90?

Hos COMM2IG mener vi at en Endpoint-løsning skal kunne snakke sammen med andre sikkerhedselementer i infrastrukturen. Samtidig bør en Endpoint-løsning også kunne benytte sig af fx Machine Learnig eller Deep Learning til beskyttelse mod bl.a. Malware eller for den sags skyld Ransomware.

Det kunne fx være smart hvis en Endpoint-løsning benyttede EDR (Endpoint Detection and Response), hvor løsningen konstant kunne holde et vågent øje med malware, der potentielt kunne sprede sig på et horisontalt niveau i organisationen.

På dette webinar vil vores specialist, Søren Eskild Jensen, demonstrere:

  • Hvor let implementeringen af agenten er
  • Best practise for opsætningen
  • Advancerede funktioner såsom DLP (Data Leakage Protection) der fx sikrer at mails eller dokumenter med fortrolige eller personhenførbare data ikke sendes ud af huset

Vi afholder webinaret mandag den 23. november kl. 10:00-11:00

Tilmeld dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Persondata

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.

i samarbejde med