Undgå at medarbejderen selv kan installere noget (malware)!

Ingen organisationer ønsker, at hver enkel medarbejder er lokal administrator for egen arbejdscomputer, men alligevel er dette mere reglen end undtagelsen…

Oftes opstår der situationer hvor man som bruger har brug for at installere eller opdatere software, som kræver en administratorgodkendelse og her er det helt urealistisk for mange organisationer at stille en IT-medarbejder til rådighed hver gang.

Admin By Request er en sikkerhedsløsning, der minimere risikoen for at brugerne potentielt installerer skadelig software på virksomhedens computere. Løsningen fjerner som udgangspunkt brugerens lokale administratorrettigheder og tillader brugeren at få rettighederne tilbage på forespørgsel under faste og dokumenterede rammer på både Windows og macOS.

På dette webinar vil Admin By Request demonstrere værktøjet fra et slutbrugerperspektiv og fra et administrationsperspektiv. Vi vil se nærmere på hvordan data behandles og rapporteres, og dernæst se på hvordan Admin By Request, som et sikkerhedsværktøj, er designet til at give mindst muligt besvær for brugeren.

Du får indsigt i følgende på webinaret:

  • Compliance
  • Funktionerne i Admin By Request
  • Opsætning og best practice

Webinaret er gratis, og afholdes tirsdag den 8. december kl. 9:00 – 10:00.

Tilmeld dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.

i samarbejde med