Et seminar, der gør IT-sikkerhed spiselig.

Er det muligt at kombinere IT-sikkerhed med chokolade? Det mener vi bestemt, det er!

Sikkerhed udgør i dag en væsentlig del af den daglige drift. COMM2IG vil gerne præsentere vores kunder for en løsning, der samler sikkerhedsdriften under ét og reducerer det daglige tidsforbrug på denne opgave uden på nogen måde at gå på kompromis med sikkerheden – tværtimod!

Sophos er en af sikkerhedsmarkedets førende leverandører, og de har sat sig for reducere denne opgave for IT-afdelingen betragteligt ved at skabe automatiseringer imellem deres forskellige sikkerhedsmoduler vha. Machine learning, AI, mv.

Mød bl.a. to IT-ansvarlige, Tomas Bøgelund og Daniel Skovgaard Frederiksen fra henholdsvis ASE og Birkerød Gymnasium. De vil fortælle om hvilke strategiske overvejelser der ligger bag valget af Sophos, og hvordan det har frigjort dem fra tidskrævende driftsopgaver i IT-afdelingen.

 

Find din indre chokolatier frem, når vi runder seminaret af med at kaste dig ud i at lave din helt egen chokolade i samarbejde med en professionel chokolatier.

Vi afholder seminaret hos ASE i København torsdag den 6. juni kl. 13-16 med mulighed for en times netværk, chokolade og vin med de andre deltagere, så du samtidig undgår myldretrafikken.

Husk at det er gratis at deltage på alle COMM2IG seminarer!

tid og sted


Tirsdag den 11. juni kl. 13-16 (17)


Ase Hovedstaden
Frederikskaj 4
DK-2450 København

agenda

12:30-13:00:
Registrering

13:00-13:10:
Velkomst
v/ COMM2IG

13:10-13:30: 
Lad os forenkle og effektivisere IT driften
v/ Samir Maktabi, COMM2IG

13:30-13:45
Gennemgang af Sophos’ forskellige moduler
v/ Allan Widell, Sphos

13:45-14:15
ASE har samlet sikkerheds-driften. Hør hvilke strategiske overvejelser der lå bag ASE’s beslutning om at samle sikkerheden i én løsning
v/ Tomas Bøgelund, CTO, ASE

14:15-14:30
Pause

14:30-15:00
Demo: Hvordan angriber en hacker en virksomhed, og hvordan taler sikkerhedsløsningerne sammen.
v/Per Söderqvist, Sophos

15:00-15:30
Hør hvordan Birkerød Amtsgymnasium forenkler den daglige drift og kan fokusere på andre opgaver effter de har implementeret Sophos
v/ Daniel Skovgaard, IT-ansvarlig, Birkerød Gymnasium

15:30-16:00
Åben debat om erfaringer, next-step, udfordringer samt afslutning

16:00 –
Chokolade, vin og netværk. Vi skal lære at lave vores eget chokolade med fyld, som vi skal have med hjem (mens andre sidder i kø på vej ud af byen)

Vi starter med at lave vores egne chokolade-forme og nyder et glas vin alt i mens de køles ned. Derefter skal der fyld i, lukkes til og køles ned igen. Til slut pakker vores chokolade ned og siger tak for i dag.

v/ Chokolatier Allan Widell, Sophos.

Book din plads her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

i samarbejde med


Har du spørgsmål?


Samir Maktabi
Solution Advisor, Head of EMM & Security


+45 60 43 34 12
sama@comm2ig.dk