" />

Bioevent d. 2. november
— "Nattevagten- Dæmoner går i arv" med COMM2IG

Vær med os, når efterfølgeren af gyseren “Nattevagten” fra 1994 løber af stablen. Der er samlet et enestående stjernecast med flere af skuespillerne fra den første film og et miks af tidens største danske stjerner. Nikolaj Coster-Waldau, Ulf Pilgaard, Kim Bodnia, Fanny Bornedal, Paprika Steen, Sonja Richter, Alex Høgh Andersen og Christopher Læssø er bl.a. på rollelisten.

Seneste nyt fra HP, Microsoft og Keepit
Udover at vi skal opleve et spændende gys sammen, vil vi også gerne præsentere jer for seneste nyt fra tre af vores samarbejdspartnere.

Af HP er der mulighed for en demonstration deres nye Hybrid Work Kit og herudover vil de give jer et kig ind i fremtiden af HP. Desuden vil COMM2IG selv fortælle om, hvordan man sikrer din Microsoft 365 platform og benytter sig af de sikkerhedselementer, som allerede er en del af Microsoft-licensen.

Om filmen
Det, der skete i kælderen på Retsmedicinsk Institut for knap 30 år siden er aldrig blevet glemt, og det er ikke tilfældigt, at Emma har taget jobbet som nattevagt samme sted. Hendes mor Kalinka kom sig aldrig over oplevelsen og begik selvmord da Emma var lille, og hendes far Martin lever i dag som en skygge af sig selv.

Elefanten i rummet er den fortrængte fortælling om, hvordan den psykopatiske seriemorder Kommissær Wörmer næsten dræbte Emmas forældre. Siden dengang har de alle været hjemsøgte af erindringen om den nat – og i fortielsen er Emma vokset op og har arvet forældrenes traume. Emma beslutter sig for at udrede, hvad der egentlig skete dengang med Wörmer og får iværksat et uautoriseret møde med ham i hans isolationscelle.

Men oplevelsen sætter en kæde af skæbnesvangre begivenheder i gang. Nu starter et blodigt hævntogt mod alle dem, som i sin tid beseglede Wörmers skæbne…

TID OG STED

Gentofte Kino
Gentoftegade 39, 2820 Gentofte
Den 2. november 2023
Kl. 16:30-19:30

PROGRAM

16:30 — Registrering og sandwich i foyeren. Der anrettes popcorn, slik og sodavand, du kan tage med ind i salen.

17:00 — Velkomst i salen og seneste nyt fra vores tre samarbejdspartnere på dagen.

17:30 — Filmstart.

19:30 — Tak for i aften.

TILMELD DIG HER

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Til fysiske arrangementer, gør vi opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at tage billeder og videoer til senere markedsføring på diverse kanaler.

SAMARBEJDSPARTNERE