" />

Få sikret dine skolemiljøer med Microsoft
— Webinar

Identitetssikkerhed: Nøglen til et sikkert miljø
Vi vil gerne byde jer til et webinar, hvor vi snakker om IT sikkerhed på uddannelsesområdet. Sikkerhed kan godt være et lidt af en langhåret snak at tage, især når tiden er knap. Vi vil alligevel give vores bud på de lavest hængende frugter, når det kommer til at sikre skolemiljøerne.

Vores fokus på webinaret, vil være på identitetssikkerhed og devices. Webinaret vil være mere dialog-baseret end monolog — hvilket vil sige, at alle spørgsmål er velkomne når de opstår. Nøglen til et sikkert miljø, starter med at man sikrer sine identiteter. Med basal identitetssikkerhed, vil I være beskyttet mod mange sårbarheder. Ligeledes er jeres devices et meget vigtigt element.

Webinaret har til formål at belyse nogle af de basale sikkerhedsfunktioner, som langt de fleste kunder har med i deres Microsoft licenser. Dette inkluderer produkter som MFA, conditional access, og device sikkerhed med Intune.

Brug af Teams og sikker fildeling
Vi vil også rigtig gerne give et par tips og tricks med på vejen, omkring brugen af Teams i undervisningen — både når man bruger det som lærer, men også som elev. Vi vil herunder komme ind på sikker fildeling, og general behandling og opbevaring af dokumenter.

Tag din kollega under armen, og tilmeld jer dette spændende Microsoft-webinar. Vi holder det  samme webinar om formiddagen og om eftermiddagen, så hvis det ene tidspunkt ikke passer gør det andet måske?

DATO, TID OG STED

Webinaret finder sted d. 28. september via Teams om formiddagen og igen om etermiddagen.

Kl. 09:30 – 10:00

Kl. 14:00 – 14:30

 

TILMELD

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Til fysiske arrangementer, gør vi opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at tage billeder og videoer til senere markedsføring på diverse kanaler.

I SAMARBEJDE MED


Vil du vide mere?


Søren Klarskov Weimar
Solution Advisor, Microsoft Modern Workspace+45 60 14 97 11
skwe@comm2ig.dk