Kom til Microsoft webinar
og bliv klogere på læringsværktøjer i Teams og Office

Om webinaret

Kom til webinar med COMM2IGs Microsoft specialist Søren Klarskov Weimar, og bliv klogere på de let tilgængelige læringsværktøjer, der er i programmer som Teams og Office-pakken.

Med i stort set alle Microsofts uddannelsesmiljøer, ligger der gratis læringsværktøjer tilgængeligt i gængse office-produkter såsom Word, PowerPoint, Teams, OneNote og i Edge-browseren. Dem skal vi se nærmere på i dette webinar.

Læse-, oversættelses- og søgefunktioner 
Sammen kigger vi på den forenklede læser og de oversætningsmuligheder, der er at finde i mange office programmer. Vi dykker bl.a. ned i Læringsacceleratorer, som er indbygget i Teams.

På webinaret vil vi desuden lave en live demonstration af Læsefremskridt samt Søgningscoach, og sætte ord på, hvordan I bedst kan bruge det på jeres skoler. Læsefremskridt har fået enormt positiv feedback som et værktøj til at hjælpe både lærere med at stille læseopgaver til deres elever, men også som et værktøj, der giver elever eleverne mulighed for at lave læseopgaver hjemmefra.

Dato og tid

Vi holder webinaret både om formiddagen og om eftermiddagen torsdag d. 16 november:

  • kl. 09:30 – 10:00
  • kl. 14:00 – 14:30

Giv endelig ordet videre til kollegaer og læsevejledere. Vi ses.

 

Tilmeld dig webinaret

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.


Har du spørgsmål?


Søren Klarskov Weimar
Solution Advisor, Microsoft Modern Workplace


+45 60 14 97 11