Kom til Microsoft-webinar og bliv klogere på Windows 365.
— Fremtidens PC i skyen

Om webinaret

Kom til webinar med COMM2IGs Microsoft specialist Frederik Remmer, og bliv klogere Windows 365.

Windows 365 er en komplet software-as-service (SaaS)-løsning, der sikkert streamer din personlige Windows-oplevelse, alle dine apps, indhold og indstillinger til enhver enhed.

Sammen kigger vi på en række forskellige brugsscenarier, hvordan Windows 365 integreres i jeres eksisterende infrastruktur, administration fra Intune/autopilot, hvordan løsningen taler sammen med teams, printere mv., samt hvordan løsningen kan hjælpe dig med at højne sikkerheden i jeres miljø.

Live demo
På webinaret vil vi desuden lave en live demonstration af de forskellige måder, men kan tilgå Windows 365. Dette fra flere forskellige enheder. Vi vil også fortælle om mulighederne for at komme videre med en eventuel POC.

Som en del af det 45 minutters webinar, vil 10-15 minutter være afsat til Q&A. Der er altså rig mulighed for at stille spørgsmål og få mere information, hvis du ønsker det.

Dato og tid

Vi holder webinaret både om formiddagen og om eftermiddagen torsdag d. 7 december: 

  • kl. 09:15 – 10:00
  • kl, 14:00 – 14:45

Giv endelig ordet videre, tag en kollega under armen og tilmeld jer. Vi ses på Teams.

Tilmeld dig webinaret

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.


Har du spørgsmål?


Frederik Remmer Andreasen
Solution Advisor, Microsoft Modern Workplace, ECS


+45 53 77 97 28