Sådan kommer du i gang med multifaktor autentificering

Det har aldrig været mere nødvendigt at beskytte adgangen til firmaets data med en ekstra faktor. De sidste måneders mange phishingangreb på bl.a. hjemmearbejdspladser har klart vist, at det ikke er nok kun at have et brugernavn og adgangskode.

Center for Cybersikkerhed, Digitaliserings- og Erhvervsstyrelsen anbefaler kraftigt at man implementerer en ekstra faktor autentificering. Og samtidig er alle statslige myndigheder blevet pålagt at have en multifaktor autentificering (MFA) implementeret fra den 1. juli i år.

I samarbejde med Entrust Datacard og COMM2IGs egen specialist Nick Ibsen, går vi i dybden med MFA-løsningen SMS Passcode / IntelliTrust på to webinarer:

  • En introducerende præsentation og demonstration af MFA-løsningen
  • En mere teknisk gennemgang af udvalgte funktioner i MFA-løsningen, der giver en bedre brugeroplevelse

Hvem bør deltage?

Webinarerne henvender sig til de interne IT-medarbejdere, der gerne vil have en indsigt i hvordan man kan løfte sikkerheden omkring organisationen med en MFA-løsning.

SMS Passcode / Intellitrust – del 1

På dette webinar gennemgår vi markedets mest kendte løsning fra Entrust: SMSPasscode, som med deres løsning Intellitrust tilbyder den ekstra autentificering fx i form af geolokation og kendt brugeradfærd, for at gøre det lettere for brugeren, men ikke mindre sikkert, tværtimod.

Løsningen løfter også sikkerheden, når en system administrator forlader organisationen.

Michael Gulløv fra Entrust Datacard fortæller kort om virksomheden og deres strategi. Nick Ibsen fra COMM2IG viser live, hvor let løsningen er at implementere og nogle af dens mange funktioner.


Torsdag den 3. september
Kl. 10:00 – 11:00

Torsdag den 24. september
Kl. 10:00 – 11:00

SMS Passcode / Intellitrust – del 2

Dette webinar går mere i dybden med løsningerne fra Entrust. Vi ser på nogle af de mange muligheder, som løsningen giver for at gøre brugeroplevelsen let, men samtidig løfter sikkerheden.

Vi ser på ”Password Reset”, hvor brugeren selv kan resette deres (glemte) password og derved fjerner en klassisk tung opgave for IT-helpdesk.

  • Secure Device Provisioning
  • Enterprise Gateway / Directories
  • Office 365 Cloud-Cloud beskyttelse via SAML (
  • Intellitrust Desktop Protection til Windows enheder med Offline Token Support.


Tirsdag den 8. september
Kl. 10:00 – 11:00

Tirsdag den 29. september
Kl. 10:00 – 11:00

Tilmeld dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

SMS PASSCODE / Intellitrust del 1

Påkrævet felt

SMS PASSCODE / Intellitrust del 2

Påkrævet felt

Persondata og nyhedsbrev

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af personfølsomme data, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.


Har du spørgsmål?


Nick Ibsen
Solution Architect


niib@comm2ig.dk
+45 60 24 44 67

i samarbejde med