Minimer sårbarhederne i virksomhedens infrastruktur

Multifaktor og identitetsstyring baseret på Microsoft Azure AD

Vi bliver bedre til at sikre vores identiteter, men der er stadig mange organisationer som ikke er særlig langt i forhold til sikringen af medarbejderens identitet og brugerlogin. Dette skyldes delvist en kompliceret infrastruktur, eller den generelle udfordring i at omstille brugere til en multifaktor-metode.

På dette webinar gennemgår vi mulighederne med multifaktor autentificering og demonstrere hvilke metoder, der gør det muligt at sikre medarbejdernes identitet. Du vil få indsigt i forskellige metoder lige fra den applikationsbaserede metode, til understøttelsen af to-faktor for brugere uden et mobil device. Her kigger vi nærmere på Token2 og Yubikey. Alt sammen baseret på Microsoft Azure Identity.

Afslutningsvis vil vi kort vise hvordan vi kan hjælpe med at få belyst virksomhedens modenhed på sikkerheden baseret på den globale non-profit organisation Center for Internet Security’s (CIS) principper.

Hvem bør deltage?

Webinaret henvender sig til dig som beskæftiger sig med Azure AD, IT-sikkerhed, brugeradministration eller til dig, der er beslutningstager for ovenstående ansvarsområder.

Talerne

Morten Dalsgaard
Business Manager, Microsoft, COMM2IG

Stefan Knudsen
Solution Architect, COMM2IG

Programmet for webinaret

indlæg Indhold
Introduktion til MFA Hvilke metoder kan vi understøtte på et Azure baseret infrastruktur og hvordan kan virksomheden sikre medarbejderens identitet
Demonstration af MFA Vi viser hvordan MFA fungerer i praksis, både på den applikationsbaserede metode, til mulighederne for at bruge de traditionelle token med eksempelvis NFC
Sikkerhedsframework Vi gennemgår vores Framework som er baseret på CIS principper, og viser hvordan vi hjælper vores kunder med at øge sikkerheden i deres cloud infrastruktur

Webinaret er blevet afholdt, men vi har optaget det. Kontakte vores Microsoft-specialister via nedenstående for at se eller gense webinaret.

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Book et møde angående

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.


Har du spørgsmål til webinaret?


Morten Dalsgaard
Business Manager, Microsoft


+45 88 41 87 78
moda@comm2ig.dk