Kom hele vejen rundt om iPad med tekniske og pædagogiske webinarer

I samarbejde med Kompas og vores egne eksperter vil vi, på en række forskellige webinarer, klæde jer på, så I kan få endnu mere ud af iPad.

Fra administration af iPad, til det gode undervisningsforløb med Office 365 og G Suite:

 • Technical Readiness
 • Tilgængelighed
 • Office 365 på iPad
 • G Suite på iPad

Vores webinarer henvender sig til dig, der arbejder med administration af enheder, eller til dig, som bruger iPad i et undervisningsforløb og ønsker at få et bedre udbytte af jeres undervisningsværktøjer.

Hvad vil du gerne blive klogere på?

Technical Readiness

Hvordan administrerer man bedst muligt sine Apple devices? 

Fra vores mange års erfaringer med  uddannelseskunder, ved vi, at en velfungerende administration af enheder giver slutbrugerne en høj tilfredshed med teknologien i hverdagen. Og det er tilmed muligt at fremme brugen af teknologi i undervisningen. Vi vil derfor gerne gennemgå de forskellige aspekter ved deployment og hvordan man administrerer alle sine Apple enheder:

 • Apple School Manager
 • Administrerede Apple-id
 • Indkøb af Apps og bøger
 • MDM-løsninger
 • Forskellige typer af enheder
 • Apples understøttelse af undervisning
 • Administration af enheder


Der er ikke flere sessioner for dette webinar. Kontakt vores Solution Architect for Apple, Søren Theilgaard, hvis du ønsker mere information.

Tilgængelighed

Få overblik over dine muligheder i Apple Tilgængelighed

På dette webinar ser vi på nogle af de mange muligheder omkring Tilgængelighed, som Apple tilbyder på iOS platformen. Her er bl.a hjælp at hente ved læsehandicap, flersprogede elever, synshandicap samt funktionsnedsættelser. Få en gennemgang af de væsentligste funktioner og se hvor du kan finde yderligere informationer.


Mandag den 8. juni kl. 10-11

Office 365 på iPad

Løft undervisningen med Office 365 på iPad

Office 365 på iPad skaber optimale rammer for det gode undervisningsforløb. Det ser vi nærmere på i dette webinar.

Vi tager udgangspunkt i Teams på iPad. Vi gennemgår de funktionaliteter i Teams, der kan være med til at skabe et virtuelt læringsrum. Vi udfolder blandt andet mulighederne for dialog (video og chat), opgavedeling og deling af skærm. Derudover vil webinaret demonstrere, hvordan man optimerer sit arbejdsflow mellem de mange gode Apps på iPad og Teams.


Der er ikke flere sessioner for dette webinar. Kontakt vores Solution Advisor for Apple & Education, Thomas Bach Piekut, hvis du ønsker mere information.

G suite på ipad

Brug Googles værktøjer på iPad

I denne workshop skal vi se nærmere på, hvordan Googles centrale værktøjer afvikles uden problemer på en iPad.

Med afsæt i fildelingssystemet Drev ser vi på mulighederne for egenproduktion, samarbejde og deling i docs, sheets og slides. Meet, mødeappen som har været flittigt brugt i forbindelse med fjernundervisning, kommer vi også omkring.


Tirsdag den 9. juni kl. 10-11

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af personfølsomme data, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.

Har du spørgsmål til vores webinarer?


Søren Theilgaard
Solution Architect, Apple


st@comm2ig.dk
+45 88 41 87 42


Thomas Bach Piekut
Solution Advisor, Apple & Education


thbp@comm2ig.dk
+45 88 41 87 17