Hvorfor bør din næste PC være en Mac?

Apple har med deres nye computerchip M1 introduceret en banebrydende teknologi, der sætter nye standarder for ydelse og batteritid i en computer.

Tag et skridt ind i fremtiden sammen med Apple og COMM2IG, når vi stiller skarpt på hvordan Apples nye M1-chip sammen med smarte funktioner i styresystemet giver brugeren hidtil usete muligheder fx for at afvikle iPhone og iPad applikationer på en Mac.


Torsdag den 17. juni
kl. 14:00 – 15:00

Webinaret henvender sig primært til lærere og undervisere i uddannelsessektoren, da vi vil inkludere konkrete brugsscenarier fra undervisningsmiljøet.

  • Hvad er Apple M1-chip?
  • Fordele for brugerne
  • Hvilke programmer kan køre på Apple M1-chip
  • En ny standard for batterilevetid på en computer
  • Demo – iPad applikationer på Mac
  • Q&A

Tilmeld dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.


Har du spørgsmål?


Thomas Bach Piekut
Solution Advisor, Apple & Education


thbp@comm2ig.dk
+45 26 79 61 16