Hvordan arbejder en hacker?

I samarbejde med sikkerhedskonsulenthuset Defensive demonstrerer vi, hvordan en hacker arbejder sig ind på virksomheden.

Vi kommer omkring begreber som phishing, smishing, social engeneering, rubberducks, MitM, mv. Der vil også blive talt ind til de allernyeste metoder og tools, som hackerene benytter sig af, når de angriber virksomheder.

Man siger at der findes to typer af virksomheder: 1) dem der ved at de er blevet hacket og 2) dem der ikke ved det. Ofte har hackerne været i virksomheden i op til flere måneder, hvor de har forberedt deres angreb.

Defensive IT specialiserer sig i at undersøge virksomheders systemer for sårbarheder, samt udfordre sikkerhedsløsningerne.

HVEM BØR DELTAGE?

Webinaret henvender sig til dig som til daglig har ansvaret for IT-sikkerhed eller til dig der er beslutningstager for området.

TID OG STED

Torsdag den 9. september
kl. 10:00 – 11:00

På Microsoft Teams (kan tilgås igennem applikation eller via din browser)

Tilmeld dig webinaret her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.

Har du spørgsmål?


Samir Maktabi
Business Manager, Security & Mobility


sama@comm2ig.dk
+45 45 17 95 76