Er organisationen klar til den næste generation af Mac?

Kombinationen af ydelse og batteritid giver brugerne nye muligheder med den nye Apple M1-chip, men skiftet i processorarkitektur har også betydning for udrulning og implementering af Mac i organisationen.

Mac står overfor et stort skifte i løbet af de kommende år, men allerede nu nyder MacBook Air, MacBook Pro 13″, Mac mini og 24″ iMac godt af de mange muligheder som er introduceret med Apples M1-chip. Og derfor er der en god grund til blive klar allerede nu!


Tirsdag den 22. juni kl. 14:00-15:00

På dette webinar stiller COMM2IG skarpt på netop udrulning og administration af Mac med Apple M1-chip med det nye styresystem Big Sur.

Webinaret henvender sig primært til it-administratorer.

Programmet for webinaret:

  • Ændringer i macOS Big Sur og hvad det betyder for implementeringen
  • Apple M1 hardware, kompatible applikationer, recoveryOS og Apple Configurator 2
  • Implementeringsprocesser herunder udrulning, opgradering, return to service og ressourcer

Tilmeld dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.

I samarbejde med


Har du spørgsmål?


Thomas Bach Piekut
Solution Advisor, Apple


+45 26 79 61 16
thbp@comm2ig.dk