" />

Vær med til en spændende oktober måned, når COMM2IG klæder dig og din virksomhed godt på i Cybersecurity.

COMM2IGs Cybersecurity Month
Hos COMM2IG markerer vi den europæiske cybersikkerheds-måned med en række spændende seminarer og webinarer, sammen med flere af af vores samarbejdspartnere. I løbet af oktober, vil du blive præsenteret for en række løsninger og forskellige tilgange til sikkerhed. Du vil også få indblik i, hvordan forskellige producenter hver især arbejder med compliance i forhold til nogle af de helt store emner indenfor it-sikkerhed — såsom NIS2 og ISO 27001.

I løbet af måneden, kan du også få styr på, hvad der er værd at vide om sikkerhedsprincipperne. Dette både på macOS, Windows og ChromeOS platformene.

De fem producenter og samarbejdspartnere, vi har inviteret til at gøre jer super kloge indenfor it-sikkerhed er: Entrust, Fortinet, Sophos, Admin by Request og Jamf.

Der vil blive afholdt tre fysiske seminarer i samarbejde med Entrust. Herudover har vi arrangeret hele 8 webinarer fordelt over hele oktober måned. Nedenfor kan du læse nærmere om alle ovennævnte arrangementer — og længere nede finder du en tilmeldingsformular, hvor du kan tilmelde dig de af arrangementerne, der vækker en interesse hos lige netop dig.

Vi glæder os til at se dig i it-sikkerhedens tegn!

ENTRUST fysisk seminar | 3. 4. og 5. oktober

NSIS seminar – Next level 

COMM2IG og Entrust inviterer til seminar for offentlige it-medarbejdere og NSIS-projektledere.

Kom med når Entrusts specialister, samt nogle af landets kommuner deler ud af deres erfaringer med NSIS. Det gælder både kommuner med cloud-baseret. og/eller on-premise infrastruktur.

v/Nick Ibsen, Solution Architect hos Entrust

LÆS MERE OG TILMELD

03-10-2023 kl. 09:00-13:00, Aalborg
04-10-2023 kl. 09:00-13:00, Aarhus
05-10-2023 kl. 09:00-13:00, Kokkedal

APPLE | 6. oktober

Hvorfor er Apple mere sikre end andre?
Få større viden og indsigt i de indbyggede sikkerhedsfunktioner i Apples produkter.

Du har måske før hørt sætningen “Apple-produkter får ikke virus”. Er det en skrøne, eller hvorfor gør de rent faktisk ikke det? Alt det vil vi gennemgå på webinaret.

v/Martin Salbæk, Solution Architect hos COMM2IG. 06-10-2023 kl. 10:00-10:45

MICROSOFT | 10. oktober

Sådan sikrer du din virksomhed med Microsoft Defender
I din Microsoft licens ligger der formentlig nogle defender produkter — Men betaler du allerede for andet antivirus, antimalware mv? I så fald, kan du spare nogle penge og komme i gang med at bruge nogle af de stærkeste værktøjer på markedet, som du allerede betaler for gennem din Microsoft licens. Med Defender for Identity, Endpoint, Office og Cloud kan du komme enormt langt, for at sikre din virksomhed.

Vi fortæller hvordan du kommer i gang.

 v/Søren Weimar, Solution Advisor hos COMM2IG, 10-10-2023 kl. 13:00-13:45

SOPHOS | 12. oktober

Styrk dit IT Cyberberedskab 24/7
Få indblik i vigtigheden af proaktivt 24/7 Cyberberedskab og hør en kundes baggrund for at vælge en 24/7 beredskabsservice. Oplev også en enkel integration til dit Microsoft miljø, der styrker din forsvarsevne betydeligt.

v/Brian Ladefoged, Solution Architect og Head of Cloud Delivery hos COMM2IG og Thomas Bredahl, Group IT Manager hos Roth North Europe 12-10-2023 kl. 10:00-10:45

FORTINET | 19. oktober

Overblik, indsigt og sikkerhed med FortiSASE
I dette webinar vil vi gennemgå værktøjerne, der skal sikre din virksomhed, ved at give dig indsigt i dine brugere og dine SaaS apps – alt sammen i platformen FortiSASE.

På webinaret vil vi gennemgå, hvordan du bedst sikrer din virksomhed i forbindelse med det stigende antal applikationer og services i skyen. Desuden også, hvordan du kan beskytte dine medarbejdere, når de arbejder remote. Og så vil vi klæde dig på i cloudmiljøer, CASB og ZTNA.

v/Sune Skovgaard Hansen, Sales Engineer hos Exclusive Networks. 19-10-2023 kl. 10:00-10:45

 

MICROSOFT | 23. oktober

Beskyt dine identiteter og devices med værktøjer fra Microsoft
At starte med at sikre sine identiteter er nøglen til et sikkert miljø. Med basalt identitetssikkerhed, vil du være beskyttet mod mange sårbarheder. Ligeledes er dine devices et meget vigtigt element. I dette webinar, vil vi belyse nogle af de basale sikkerhedsfunktioner, som langt de fleste kunder har med i deres Microsoft licenser. Dette inkluderer produkter som MFA, conditional access, og device sikkerhed med Intune.

 v/Søren Weimar, Solution Advisor hos COMM2IG, 23-10-2023 kl. 10:00-10:45

GOOGLE | 24. oktober

Let’s dream together
Forestil dig en virksomhed, hvor der er mere tid til opgaver, hvor digitalisering understøtter forretningen og er med i udviklingen af forretningen. Hvor enhederne der bruges, ikke spilder folks arbejdstid med lange opdateringstider, og hvor enhederne tilmed er nemme at administrere. Et miljø, hvor ransomware blot er en ond drøm, der aldrig bliver til virkelighed, hvor sikkerhed er en indbygget del af DNA’et.

En virksomhed der med ro i sindet kan understøtte den hybride arbejdsplads. Dette kan være din virksomhed. Deltag og hør, hvordan ChromeOS kan muliggøre dette for netop jeres virksomhed.

v/Rasmus Kirsch Bork, Solution Architect hos COMM2IG, 24-10-2023 kl. 10:00-10:45

JAMF | 25. oktober

Monitorering og automatisering af Apple-produkter med Jamf
Jamf er den førende MDM udbyder, når det kommer til Apple produkter — og det er ikke uden grund. Jamf har blandt andet meget udbyggede sikkerhedsfunktioner, der understøtter og interagerer med Apples egne.

Hør om Jamfs muligheder indenfor monitorering af sikkerheden på Apple produkter og om, hvordan Jamf kan automatisere handlinger ved eventuelle sikkerhedsbrud.

v/Martin Salbæk, Solution Architect hos COMM2IG. 25-10-2023 kl. 10:00-10:45

ADMIN BY REQUEST | 26. oktober

Mere end blot kontrol over jeres administratorkonti
Står I også over for udfordringer med begreber som risikovurderinger, risikohåndtering, årshjul og audit, der er afgørende for at dokumentere informationssikkerhed i jeres organisation? I er ikke alene.

I dag undgår ingen organisationer krav som GDPR og NIS2 inden for informationssikkerhed. Selv når en virksomhed overvejer cyberforsikring, er det nødvendigt at kunne påvise overholdelse af standarder som CIS20, NIST eller ISO27001.

På vores webinar vil vi vise, hvordan Admin By Request, kan støtte jeres compliance-indsats. Fokus vil være på, hvordan værktøjet effektivt kan administrere jeres lokaladministrator-konti samt demonstration af compliance-features.

v/Camilla Blendvig, Vice President hos Admin by Request. 26-10-2023 kl. 10:00-10:45

Tilmelding af webinarer

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.

I SAMARBEJDE MED


Vil du vide mere?


Thomas Skovgaard Andersen
Head of Security


+ 45 42 55 54 43
tsan@comm2ig.dk