3 vigtige webinarer om Chrome Enterprise

Mød eksperterne og bliv klar til Chrome Enterprise

Deltag på vores webinarer og bliv klædt på til at tage en beslutning om Chrome Enterprise.

Først har du mulighed for at møde de 5 førende producenter af Chromebook Enterprise, som hver især går i dybden med deres Chromebooks. Dernæst kan du få et godt indblik i sikkerheden omkring Chrome Enterprise. Og på vores sidste webinar præsenterer vi Parallels Desktop, som er en enkel løsning på overgangen til Chromebooks.

Vi glæder os til at se dig online!

Valg af enhed

Fremtidens computere med Chromebooks

Valg af rette enhed er en af forudsætningerne for at opnå succes med Chrome Enterprise.

Vær med, når vi i samarbejde med de fem førende producenter af Chromebook Enterprise afholder 5 eksklusive online briefings. Her vil de hver især vil fortælle om deres modeller, og hvordan de ser fremtiden for Chromebooks i danske virksomheder.

Hver session varer en halv time og er delt op med 20 minutters præsentation og 10 minutters dialog, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til produktspecialisterne fra Acer, Asus, Dell, HP og Lenovo.


Tirsdag den 20. april

09:00-09:30: Acer

10:00-10:30: Asus

11:00-11:30: Dell

13:00-13:30: HP

14:00-14:30: Lenovo

Sikkerhed

Så sikkert, at I kan droppe antivirus

Med Chromebooks træder I for alvor ind i den digitale tidsalder. Skru op for produktiviteten med det cloudbaserede operativsystem Chrome OS og glem alt om antivirus – for takket være Googles avancerede AI teknologi arbejder du via verdens sikreste browser.

Tilmeld dig webinaret og mød vores sikkerhedsekspert Søren Eskild Jensen, som gennemgår af hvordan sikkerheden er bygget op omkring Chrome Enterprise. Efter gennemgangen er der åbent for spørgsmål.


Tirsdag, 27. april kl. 10:00-10:30

Parallels Desktop

Enkel overgang til Chromebooks med Parallels Desktop

Bruger I ældre, ophavsbeskyttede Windows-programmer som fx Microsoft Office, er det intet problem!

Med Parallels Desktop kan medarbejderne køre programmerne lokalt på deres Chrome OS-enhed, også uden internetforbindelse. Og it-afdelingen beholder den nødvendige styring.

Tilmeld dig webinaret og få en introduktion til Paralles Desktop og mulighederne for en enkel overgang til Chrome Enterprise. Webinaret bliver afholdt af Max Wijnbladh fra Google og vores egen sikkerhedsekspert Søren Eskild Jensen.


Onsdag, 28. april kl. 10:00-10:30

Tilmeld dig her!

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Fremtidens computer

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.

I samarbejde med

Har du spørgsmål?


Per Bakhauge
Business Manager, Chrome Enterprise


+45 88 41 87 06
peba@comm2ig.dk


Søren Eskild Jensen
Solution Advisor, Chrome Enterprise


+45 88 41 87 41
seje@comm2ig.dk