Bett 2024 og Inspiration for Education 2024 med COMM2IG

Save the date!

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Indhold

Få indblik i mulighederne med den seneste teknologi i undervisningen, hør inspirerende talere og eksperter, og mød ligesindede fra nær og fjern.

Vi arbejder i øjeblikket på at færdiggøre programmet, som blandt andet vil indeholde et spændende samlet event med de 3 tech-giganter Apple, Google og Microsoft, samt eksperter og talere indenfor områderne. Desuden vil vi sørge for spændende aktiviteter som f.eks. skolebesøg.

Praktiske informationer

Vores arrangementer foregår d. 25. og d. 26. januar 2024 

Det er gratis at deltage på alle COMM2IG-aktiviteter under Bett-dagene, mens rejseomkostninger i forbindelse med turen ikke bliver dækket af COMM2IG.

Vi opfordrer alle deltagere til at booke sig ind på samme hotel som COMM2IG. Du vil også i forbindelse med den endelige tilmelding have mulighed for booke hotel igennem os.

Man er som rejsende selv ansvarlig for booking af fly til og fra London.

Samarbejdspartnere

Turen arrangeres i samarbejde med Apple, Google og Microsoft, som hver vil byde ind med deres spor til vores helt store arrangement om torsdagen d. 25. januar på Royal Geographical Society.

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål?


Thomas Bach Piekut
Solution Advisor, Education


+45 88 41 87 17
Send e-mail