Early bird til Bett 2023 med COMM2IG

Indhold

Få indblik i mulighederne med den seneste teknologi i undervisningen, hør inspirerende talere og eksperter, og mød ligesindede fra nær og fjern.

Vi arbejder i øjeblikket på at færdiggøre programmet som vil indeholde spændende workshops, oplæg, skolebesøg og besøg på selve Bett-konferencen.

Den 29. – 31. marts 2023

Praktiske informationer

Det er gratis at deltage på alle COMM2IG-aktiviteter under Bett-ugen, mens rejseomkostninger i forbindelse med turen ikke bliver dækket af COMM2IG.

Vi opfordrer alle deltagere til at booke sig ind på samme hotel som COMM2IG. Du vil også i forbindelse med den endelige tilmelding have mulighed for booke hotel igennem os.

Man er som rejsende selv ansvarlig for booking af fly til og fra London.

Samarbejdspartnere

Turen arrangeres i samarbejde med Apple, Google og Microsoft, som hver vil byde ind med deres spor af arrangementer.

Meld dig på som early bird og få adgang til tilmeldingen før alle andre. (tilmelding er uforpligtende)

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål?


Thomas Bach Piekut
Solution Advisor, Education


+45 88 41 87 17
Send e-mail