Kom med COMM2IG til BETT-ugen i London

En inspirerende tur til London

Her kan du få indblik i mulighederne med den seneste teknologi i undervisningen, du kan høre inspirerende talere og eksperter, og du kan møde ligesindede fra nær og fjern.

I samarbejde med Apple og Google har vi sammensat to forskellige spændende programmer over 3 dage fra den 23.-25. januar, hvor du kan deltage på workshops, høre oplæg, tage på skolebesøg og besøge BETT-konferencen. Derudover holder vi en stor netværksmiddag torsdag aften.

Det er gratis at deltage på alle COMM2IG-aktiviteter under BETT-ugen, mens rejseomkostninger i forbindelse med turen ikke bliver dækket af COMM2IG.

Nederst på siden har vi samlet praktiske informationer om hotel, fly og tranport i London.

 

På vores Apple-program, kan du melde dig på tre forskellige skolebesøg, deltage på et MicroBit-arrangement, en workshop om digital didaktik samt to seminarer afholdt af Apple.

På vores Google-program, byder vi på en kreativ workshop i Googles hovedkontor i London og et skolebesøg, hvor du kan opleve, hvordan en skole i London arbejder med læringsteknologier fra Google.

Her er programmerne for BETT-ugen med COMM2IG

Program i samarbejde med Apple.

Tilmelding

Program i samarbejde med Google.

Tilmelding

Praktiske informationer om din rejse til London

Hotel

Corus Hotel

Det 4-stjernede Corus Hotel, ligger i en 200 år gammel Georgiansk bygning lige overfor Hyde Park. Undergrundsstationen Lancaster Gate, på central line, ligger lige ved hotellet. Hotellet byder på en varm og venlig atmosfære der kombineret med god service og komforten ved et 4 stjernet hotel, får dig til at føle dig godt tilpas.

Alle værelser har fri WiFi, fladskærms-tv og gode senge. Morgenmaden indeholder både den traditionelle britiske morgenmad, continental samt mere eksotiske indslag fra det mellemøstlige køkken.

Hotellet ligger perfekt i forhold til transport rundt i London, med Lancaster Gate som den nærmeste undergrundsstation. Herfra tager det kun få minutter til centrum af London ved fx Oxford Cirkus. Hvis man får brug for en pause fra det hektiske storbyliv, ligger den dejlige Hyde Park lige overfor hotellet. Her kan en gå eller løbetur hurtigt give overskud til endnu en hektisk dag i London.

Fly

Der er flere lufthavne i og omkring London, og dermed også flere forskellige måde at komme ind til det centrale London på.

Hvis du flyver til London Heathrow, er det nemmeste at tage undergrunden direkte ind til London centrum. Piccadilly Line (mørkeblå på tube map) kører direkte til og fra Heathrow.

Hvis du flyver til London Stansted, skal du tage Stansted Express fra lufthavnen til London Liverpool Street, hvor du kan komme videre via undergrunden.

Hvis du flyver til London Gatwick, skal du tage Gatwick Express fra lufthavnen til London Victoria hvor du kan komme videre med via undergrunden.

Transport i London

Det er nemt at komme rundt i London med Undergrunden. For ikke at skulle betale hver gang du tager toget, kan man købe et såkaldt Oyster Card. Det er et kort, du kan fylde penge på og blot holde hen til slusen for at komme ned og op fra Undergrunden. Herefter bliver prisen for din rejse automatisk trukket fra beløbet på kortet. Du kan løbende sætte flere penge ind på kortet, hvis du løber tør.

Nyttige apps i London

Tube Map London Underground

Oversigt over undergrundsnettet i London viser hvor du er og kan også planlægge, hvordan du kommer fra A til B.

City Maps 2Go Offline

Med denne app kan du hente kort over forskellige storbyer ned. Den store fordel er, at når du først har hentet kortet ned, kan det bruges uden du har dataforbindelse. Dermed sparer du mange penge på dit mobile dataforbrug i udlandet. App’en har søgefunktion og viser naturligvis også din aktuelle position.

App’en koster 29,- kr.

i samarbejde med


Vil du vide mere?


Bodil Osberg
Business Manager for Apple Education


bos@comm2ig.dk
+45 60 43 39 58


Vil du vide mere?


Thomas Bach Piekut
Pædagogisk Konsulent


thbp@comm2ig.dk
+45 26 79 61 16