Kom med COMM2IG til BETT-ugen i London

Få inspirerende viden om teknologi i undervisningen.

COMM2IG inviterer igen i år på en inspirerende tur til London i BETT-ugen. Her kan du få indblik i mulighederne med den seneste teknologi i undervisningen, du kan høre inspirerende talere og eksperter, og du kan møde ligesindede fra nær og fjern.

Vi har sammensat et spændende program over 3 dage, hvor du kan deltage på workshops, høre oplæg, tage på skolebesøg og besøge BETT-konferencen.

Det er gratis at deltage på alle COMM2IG-aktiviteter under BETT-ugen, mens rejseomkostninger i forbindelse med turen ikke bliver dækket af COMM2IG.

Nederst på siden har vi samlet alle de praktiske informationer om hotel, fly og tranport i London.

Sammensæt dit program her:

Tak for din tilmelding til BETT-ugen. Du modtager en bekræftelsesmail med link til dit program.

Loading...

Aktivitet Tid Sted

{{event.summary}}

{{event.seats}} pladser tilbage Fuldt booket

{{event.start.dateTime | date:'kl. H.mm'}} - {{event.end.dateTime | date:'H.mm'}}  {{event.location}} 

Kontaktinformation


Fornavn er påkrævet.

Efternavn er påkrævet.

Gyldig e-mail påkrævet.

Mobilnummer er påkrævet.

Stillingsbetegnelse er påkrævet.

Kommune / Skole er påkrævet.

Hotelreservation

Vi har desværre ikke flere forhåndsreserverede hotelværelser tilbage på The Cumberland Hotel og kan derfor ikke garantere, at vi kan hjælpe dig med at booke hotel.

Du kan skrive til Jeppe Søgaard på jeso@comm2ig.dk, hvis du er interesseret i, at vi forsøger at finde et hotelværelse til dig.

Særlige behov til måltiderne

Betaling af Netværksmiddag
Turen er i overensstemmelse med reglerne
Du skal udfylde alle påkrævede felter.

Praktiske informationer

Generelt

Vi har samlet en række praktiske informationer om turen. Hvis du har spørgsmål til noget, er du meget velkommen til at Bodil Osberg, Business Manager Apple Education. Kontakt hende på bos@comm2ig.dk eller tlf. 60 43 39 58.

Hotel

The Cumberland Hotel
Et dejligt 4-stjernede hotel der ligger i West End, 100 m. fra Marble Arch undergrundsstation. Hotellet har dejlige, moderne værelser, flere gode restauranter og barer. Hotellet tilbyder desuden motionsrum.

The Cumberland Hotel ligger lige overfor Hyde Park og Marble Arch, hvilket er meget centralt og ca. 100 m fra Oxford Street.

COMM2IG har benyttet The Cumberland flere gange tidligere, og har kun haft positive oplevelser med hotellet. Der er godt og hurtigt WiFi på hele hotellet og fantastisk morgenmadsbuffet. Der tilbydes roomservice og concierge service hele døgnet.

Fly

Der er flere lufthavne i og omkring London, og dermed også flere forskellige måde at komme ind til det centrale London på.

Hvis du flyver til London Heathrow, er det nemmeste at tage undergrunden direkte ind til London centrum. Piccadilly Line (mørkeblå på tube map) kører direkte til og fra Heathrow.

Hvis du flyver til London Stansted, skal du tage Stansted Express fra lufthavnen til London Liverpool Street, hvor du kan komme videre via undergrunden.

Hvis du flyver til London Gatwick, skal du tage Gatwick Express fra lufthavnen til London Victoria hvor du kan komme videre med via undergrunden.

Transport i London

Det er nemt at komme rundt i London med Undergrunden. For ikke at skulle betale hver gang du tager toget, kan man købe et såkaldt Oyster Card. Det er et kort, du kan fylde penge på og blot holde hen til slusen for at komme ned og op fra Undergrunden. Herefter bliver prisen for din rejse automatisk trukket fra beløbet på kortet. Du kan løbende sætte flere penge ind på kortet, hvis du løber tør.

Nyttige apps i London

Tube Map London Underground

Oversigt over undergrundsnettet i London viser hvor du er og kan også planlægge, hvordan du kommer fra A til B.

City Maps 2Go Offline

Med denne app kan du hente kort over forskellige storbyer ned. Den store fordel er, at når du først har hentet kortet ned, kan det bruges uden du har dataforbindelse. Dermed sparer du mange penge på dit mobile dataforbrug i udlandet. App’en har søgefunktion og viser naturligvis også din aktuelle position.

App’en koster 29,- kr.